Pandica
|
Sem se nažrla ko svinja, sem jedla mesne kanelone, pohano cvetačo in paradajz zraven, zdaj bom pa itak počla Pa danes sem spet srečala v mestu, v EP, Lillyprincess ( Vrtnica kako se že prav napiše? ) sma malo poklepetali Aja, pa naredila sem "moder" in pameten nakup. Čeprav v bistvu nisem hotela nič od tega kupit, ker že vse imam. Ampak so imeli v Intersparu full veliko stvari v akciji in res full znižane sem si kupila še en likalnik za lase Babbyliss, isto firmo kot ga že imam doma, samo drug model pa še Babyliss brivnik za moje kosmate noge sem si vzela ker doma že imam Philipsov silk e pil, ono mašinco, ko ti z koreninami vun potrga pa ni šasne, da bi si jaz z tem, ker me preveč boli. No, zdaj bom vidla, če je ta brivnik vredu. A si katera od vas noge brije z to mašino, al si silk e pilate, a navadna žiletka in pena, mislim kako to delate me zanima? Me gre full na živce, ko si z navadno žiletko pobriješ pa je že drug dan zunaj spet kocina oz. se čuti, ko rastejo silk e pil je super stvar, sem celo par krat vzdržala bolečine in dlake res pol niso lepi cajt zraste, samo kaj, ko tak boli. A mogoče z časoma vedno manj al kak? Joj, kako klobaso sem zdaj napisala, boljše, da kr pošljem...