|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
16.11.2008 0:49:27   
Pandica
Saraya   imaš zs user posted image

Jaz pa grem počasi spat čveke moje  user posted image

Nočko  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
16.11.2008 1:03:57   
arabela*
jaz pa pod tuš,pol pa v posteljo
nočko vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
16.11.2008 8:33:49   
Vrtnica79
Dobro jutro zaspankeuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.11.2008 8:36:40   
Vrtnica79
Zajtrk čaka

user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.11.2008 9:32:08   
arabela*
dobro jutrouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.11.2008 9:48:19   
Pandica
Dobro jutro user posted image

Kak lep sonček je zunaj user posted image

Vrtnica79   hvala za zajtrk user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.11.2008 10:15:42   
Pandica
Tak, kavico sem spila, pa pojstlo sem preoblekla, zdaj pa grema z Zalo ven na sončka user posted image

Si tipkamo kasneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.11.2008 10:20:53   
Vrtnica79
Ooo ste se le prebuduileuser posted image . Jaz pa grem počasi kuhat. Še sploh ne vem kaj bomo jedliuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.11.2008 10:35:27   
botrca
Oj, kaka debata je bila snoči-vidim da ste me "šinfale" user posted image user posted image user posted image .

Nimam pojma kdaj je moj user posted image  prišel tak da ni bilo nič user posted image user posted image user posted image .

Jan nekaj sračka zadnji dve noči, se zbudi in nikakor ne more nazaj zaspat, pa še hranit ga moram, ker se dere kot user posted image . Ata gre zopet delat ampak samo do 15h, potem pa gremo malo na sprehod-družinski končno user posted image .

Zdaj pa spijem user posted image  do konca, Jan sem že nahranila, oblečt se grem, ker sem še vedno v pižami (Vrtnica79 spalna srajca hahaha). Greva na sprehod, ker je lepo vreme.

se slišimo pozneje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.11.2008 10:40:44   
Vrtnica79
Jaz se vedno za rač. sedimuser posted image  se vidi da Vana spi. Ven pa bomo šli po kosilu. Je tako lepo, sonček, pa jasninauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.11.2008 11:09:29   
arabela*
ooooo,Vrtnicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.11.2008 12:38:23   
Pandica
Mi2 pa sma bili do zdaj zunaj. In sicer z eno sosedo, tudi mamico, ki ima 2 user posted image  user posted image
Eden je pol leta starejši od Zale, drug pa je star 4 mesece. Sma se naklepetale user posted image user posted image user posted image  
Zdaj pa mi Zala spi, ko se zbudi greva jest kosilo, pol pa nova runda sprehoda user posted image danes moramo izkoristit lepo vreme in sončka user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.11.2008 12:39:50   
Pandica
botrca   super, da bosta imela danes popoldne atija samo zase z Janom user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.11.2008 13:09:26   
arabela*
jaz pa grem spet pohajkovat.Najprej na kosilo,pol pa še malo na obisk.
Se beremo zvečeruser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.11.2008 14:49:48   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem tvoja dva videla na parkirišču. Pa da neboš mislila da tvojega poznamuser posted image , sem Anejo prepoznala. In njen kjut plašček.

Mi pa smo račke in labode hranili na Lentu. Zdaj pa gre Vana še eno kitico odspat. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
16.11.2008 15:01:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

http://www.minisvet.si/potrebno-iti-stranisce-c-261_306.php. Poglejte si, ful zanimivo.

res ful zanimivo, še posebej pokrov za školjko user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
16.11.2008 15:05:03   
*bubi*
Dajte mi razložit, kak se še naj kdo pridruži debati, če ni nočni ptič user posted image user posted image user posted image  Čez dan se itak nič ne piše, zvečer pa naklofate min 5 strani.

No, ko se boste o kakem srečanju dogovarjale, dajte malo poudarit, da ne spregledam med vso nutelo in smokiji user posted image user posted image user posted image

BTW: čoko smokiji so res njamiuser posted image
Pa jaz omenim mami, da se zdaj to dobi in reče, ja, saj včasih je tudi bila čokoladna koruza. Je mislila kokice. Se še spomnite - čokoladne kokice, pa karamelne, pa bananine....  njami. Kaj to se zdaj še dobi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.11.2008 15:38:59   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dajte mi razložit, kak se še naj kdo pridruži debati, če ni nočni ptič user posted image user posted image user posted image  Čez dan se itak nič ne piše, zvečer pa naklofate min 5 strani.

nočne so bolje plačaneuser posted image

Se jaz zdaj tukaj. Sem dežurnauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.11.2008 18:13:54   
*bubi*
nočne so bolje plačane

user posted image user posted image user posted image  potem pa se vse kopate v dnaru user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.11.2008 18:43:00   
Pandica
Mi2 z Zalo pa sma se pop. potepali, sma bili na obisku 2 hiši naprej user posted image  user posted image pri prijateljici s katero smo že dop. pohajkovali. Zala in Patrik sta se lepo igrala, mi pa čvekali spet user posted image

Bubi  joj, ja, jaz se spomnim onih čokoladnih kokic, joj kako so bile dobre, škoda, da jih ni več user posted image meni se zdi, da so ble v taki modri vrečki, če se še prav spomnim user posted image so ble?

Danes pa sta zpet Jurij Zrnec in Lado Bizovičar, A si ti tut not padu? user posted image user posted image user posted image
A gleda katera? Jaz ja, ker se jima vedno tak nasmejim, res sta pravi faci user posted image user posted image user posted image

Nič, grem zdaj hitro še posesat, pol pa malo skopat in itak pridem pol v nočno user posted image

Lepo bodite začas čveke moje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.11.2008 19:17:08   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jaz pa sem tvoja dva videla na parkirišču. Pa da neboš mislila da tvojega poznamuser posted image , sem Anejo prepoznala. In njen kjut plašček.

ja,moj se je zaj........s ključavnico,je razpadla.Tak da se spet brez avta.Še fajn,da mamo rezervnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.11.2008 19:20:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

BTW: čoko smokiji so res njamiuser posted image
Pa jaz omenim mami, da se zdaj to dobi in reče, ja, saj včasih je tudi bila čokoladna koruza. Je mislila kokice. Se še spomnite - čokoladne kokice, pa karamelne, pa bananine....  njami. Kaj to se zdaj še dobi user posted image

si mi lušte zaj naredlauser posted image .V šparu se nekaj podobnega dobi,samo so v neki piksniuser posted image .So pa full dobreuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
16.11.2008 19:23:44   
arabela*
Jutri pa grem na Fontano z mojim user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.11.2008 20:31:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

botrca   super, da bosta imela danes popoldne atija samo zase z Janom user posted image  user posted image  user posted image  

Žal, ga nisva imela zase ker je delal do 17h in nismo mogli nikamoruser posted image . Je prišel k moji sestri, kavo smo skupaj spili potem pa smo šli domov.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
16.11.2008 20:32:28   
botrca

Jutri pa grem na Fontano z mojim user posted image .

Fajn se imejta, pa sprostita se maksimalno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......