bolečine v spodnjem delu trebuha (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> bolečine v spodnjem delu trebuha (18.7.2008 8:44:53)

Imam eno vprašanje.
Včeraj zvečer me je začelo bolet v spodnjem delu trebuha. Bolečina je bila prisotna po celem spodnjem delu trebuha. Občutek je bil takšen kot da me nekaj vleče navzdol. Tudi v nožnici sem imela občutek bolečine in vlečenja navzdol kot takrat, ko sem bila v devetem mesecu nosečnosti. Sedaj noseča nisem, sem pa v času ovulacije.
Komaj sem se zvlekla v posteljo. V postelji je bolečina popustila in sem lahko normalno spala do jutra. Sedaj zjutraj, je bolečina še vedno malo prisotna, a bistveno manj kot včeraj.
Kaj bi to lahko bilo? Moram pa še povedat, da sem včeraj začela jemat homeopatske tabletke za težave z želodcem, seveda po navodilih homeopata.

Anonimen -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (18.7.2008 8:53:08)

Tako kot si napisala - lahko je bila O.

pikalonca -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (18.7.2008 9:29:10)

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Tako kot si napisala - lahko je bila O.

Ali pa imaš kakšno vnetje, ali pa si si "prehladila spodnji štuk". Jaz vem, da se ne smem nikamor na hladno vsesti, že imam take probleme kot jih ti opisuješ.

lenika -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (18.7.2008 9:35:51)

Meni se to večkrat poleti zgodi. Ko sedim kjerkoli, ko plavam v morju, ko hodim bosa,.. Nisem bila pa še nikoli zaradi tega pri zdravniku.

Naja30 -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (18.7.2008 9:40:08)

Tisto špikanje - tudi mene je špikalo, ko sem imela O. In bolečine v spodnjem delu trebuha so bile iste.

murkica -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (21.7.2008 11:12:37)

Meni se to vedno odgaja medn O

puncica -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (21.7.2008 12:29:56)

Take bolečine imam jaz vedno prve dni menstre, pa tud kdaj med ovlulacijo, tako da možno da je to to in pri meni je bolje če ležim oz. počivam.

kuzaluza -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (14.8.2008 15:15:24)

pozdravljene,
trenutno imam precej podobne težave, pa sem našla tole kar ste tu že zapisale........mene je nekako en teden po zadnjem dnevu menstruacije začel bolet trebuh (na trenutek so celo krči prisotni), 100% niso kakšne prebavne motnje pač pa je bolečina natanko takšna kot da bom vsak čas spet dobila menstruacijo........traja pa vse skupaj že cca 10 dni.....imam pa tudi občutek da imam napihnjen trebuh, pa prsi so precej boleče.....ne vem, nekako me takrat ko imam ovulacijo špika.....tako da mi sploh ni jasno kaj bi to lahko bilo....kakšna ideja?

Anonimen -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (14.8.2008 15:31:41)

IZVIRNO SPOROČILO: kuzaluza

mene je nekako en teden po zadnjem dnevu menstruacije začel bolet trebuh (na trenutek so celo krči prisotni), 100% niso kakšne prebavne motnje pač pa je bolečina natanko takšna kot da bom vsak čas spet dobila menstruacijo........traja pa vse skupaj že cca 10 dni.....imam pa tudi občutek da imam napihnjen trebuh, pa prsi so precej boleče.....ne vem, nekako me takrat ko imam ovulacijo špika.....tako da mi sploh ni jasno kaj bi to lahko bilo....kakšna ideja?

mogoče si pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]?! po opisanih simptomih bi bila lahko ...

lep pozdrav

kuzaluza -> RE: bolečine v spodnjem delu trebuha (14.8.2008 17:38:32)

hey charley, hvala za odgovor.......ja tud sama sm na to že pomislila........sam preveč upat si pa ne upam ;)

Stran: [1]