Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:37:18
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Neki niso preveč radodarni. Hm, ne vem zakaj ne Phe. Paconi!
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:38:18
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ZARA, zakaj je tvoja Zara na vseh avatarjih s pokrivali? Ne vem, ampak je res. Sem že zadnjič razmišljala ravno to. A te moti ?Kolk daš da ji slečem glavo?
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:38:33
|
|
|
|
kjava
|
ZARA, a b ti kej sofinancirala?
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:39:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava ZARA, a b ti kej sofinancirala? Povej koliko še rabiš? Sponzorjev, mislim...
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:42:08
|
|
|
|
kjava
|
D mor d merior, bi rekla ti . Če jih bo več, se bom pa še v nadaljevalni tečaj vpisala
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:44:36
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ZARA, zakaj je tvoja Zara na vseh avatarjih s pokrivali? Ne vem, ampak je res. Sem že zadnjič razmišljala ravno to. A te moti ?Kolk daš da ji slečem glavo? dam ti 5 jurjev (€), če ji oblečeš rdečo rutico
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:46:38
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ZARA, zakaj je tvoja Zara na vseh avatarjih s pokrivali? Ne vem, ampak je res. Sem že zadnjič razmišljala ravno to. A te moti ?Kolk daš da ji slečem glavo? dam ti 5 jurjev (€), če ji oblečeš rdečo rutico Evo ti ZARA, sponzor zame
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:47:18
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jst sem pa tukaj. Vidim, vidim HB, pa natasa tudi. Vsaj nekdo nenormalen. mal cukra tudi tebi
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ZARA, zakaj je tvoja Zara na vseh avatarjih s pokrivali? Ne vem, ampak je res. Sem že zadnjič razmišljala ravno to. A te moti ?Kolk daš da ji slečem glavo? dam ti 5 jurjev (€), če ji oblečeš rdečo rutico Evo ti ZARA, sponzor zame Če pa še k meni prideš, ti dam pa skonto.
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:49:02
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dam ti 5 jurjev (€), če ji oblečeš rdečo rutico A ta ni OK?
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:50:21
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Če pa še k meni prideš, ti dam pa skonto. Ne vem, kva sploh še čakam.
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:51:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dam ti 5 jurjev (€), če ji oblečeš rdečo rutico A ta ni OK? od kdaj je pa roza rdeča?
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Če pa še k meni prideš, ti dam pa skonto. Ne vem, kva sploh še čakam. Tebe se da baje hitr okol prnest.
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:51:39
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Če pa še k meni prideš, ti dam pa skonto. Ne vem, kva sploh še čakam. da bomo začele še mukat
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:52:27
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Če pa še k meni prideš, ti dam pa skonto. Ne vem, kva sploh še čakam. Tebe se da baje hitr okol prnest. Aha, men bi tvoj avatar pristajal
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:54:14
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Če pa še k meni prideš, ti dam pa skonto. Ne vem, kva sploh še čakam. da bomo začele še mukat
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:54:47
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Imam še 7 minut časa kul. K jest bi tud že šla.
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:55:39
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Imam še 7 minut časa kul. K jest bi tud že šla. akde kjava. potem pa greva danes malo prej mukat.
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 21:58:38
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Imam še 7 minut časa kul. K jest bi tud že šla. akde kjava. potem pa greva danes malo prej mukat. Zmenen. Sej sva zgleda sami ostali. So šle vse na tečaj mukanja.
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 17.7.2008 22:00:49
|
|
|
|
Pikec
|
Jst se učim krulit... mimikrija pač
|
|
|
|
RE: Kaj ste vse presrane in đe je moja Folga?? 18.7.2008 6:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen J+e+bemti dež! Pa luna... Spet bom ceu dan zaspana
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?