atanja -> Šola DA ali NE (17.7.2008 20:57:06)
|
Tukaj sem že spraševala v zvezi s kreditom, in sicer za šolnino. Zdaj ko se trudim najdi pot do denarja za zadnji letnik sem se začela spraševati če se mi sploh splača vpisat še. Ali prinese diploma kakšno boljšo službo? VEm da sem velik denarja zmetala, glede na to da bom zdaj se vpisala v tretji letnik. AMpak če bi hotla dokončat bi blo bolj na knap z denarjem ker se moram tudi učit in tudi zato koristim 6h delovnik(Sicer je razlika tam okoli 100€). Glih najbolj pridena nisem ker študiram dolgo zdaj bo 5let. GRe mi bolj na počasi. ZA drugi letnik bi imela še 4 izpite plus tretji letnik za naredit. Ker imam sinčka nočem da bi bil on prikrajšan z kar koli. In če bi delala tiste ure k se bi zdaj učila bi bla kar malo boljša plača pa še za faks mi ne bi blo treba dajat. Po drugi strani pa lahko stisnem zobe in končam do marca z izpiti, pač delam full manj. Mami bi pozimi za kako uro na dan popazila otroka, ali pa kadar bi z mojim kam šla bi jaz izkoristla. Sej tudi moj pomaga sam njega tud čaka zanji izpit, pa ima ful daljši delovnik, tako da mi mami pol pomaga. No tako in zdaj me zanimajo vaše izkušnje se splača dokončat službo ali je boljše da delaš pa imaš tako malo večjo plačo. JE pa tako d ane zdržim več v službi ker sem skoz na dosegu, pa vse praznike delam, pa tudi popustila sem ker je tako da si nekaj vreden samo če res velik delaš. Nočem več delat tok ur kot sem jih letos decemra.
|
|
|
|