Pia73 -> AL SENSE - testi za ugotavljanje uhajanja plodovnice (27.2.2005 17:32:39)
|
Ti testi so res TOTALNO ZANIČ :(( Včeraj sem tega vraga imela 12 ur gor in z velikim pričakovanjem čakala rezultat. Testi niso ravno poceni - 3 kom stanejo 3.750 SIT, pa ni problem jaz bi za razrešitev problema, dala za en test toliko, da bi le bila potolažena in ne lažno vznemirjena. Skratka meni je ta test sicer rahlo zbledel, ni bil več zelo moder ali zelen, ni pa bil niti rumen,..Tak šekast! Groza,.. In OBUP;... In ŽALOST,... :(:(:( Velika žalost,.. :(:(:( Saj to niso heci, če ti plodovnica odteče v 19t se :duda: ne obdrži. In seveda sem danes šla h G. In je hvalabogu vse v redu. mi je pa rekel G, da je že videl take teste kot je moj in da bi on mislil enako kot jaz. Je rekel, da če bi hoteli biti ti testi zelo natančni bi mogli biti zelo zelo dragi, kar pa niso. Take zelo občutljive imajo pač samo oni. Skratka, če se še kateri zgodi, da ji kaj odteka pa ni sigurna kaj je to naj gre raje kar h G, ker na koncu itak moraš iti, samo negotovosti se rešiš.
|
|
|
|