Haloha (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> Haloha (27.2.2005 18:00:47)

Ja, tako je to. Včeraj sem bila zvečer v šoku. Čago smo imele pri frutki, jaz sem sparkiram pri moji babici(ker je čisto blizu), stopim ven iz avta, zaklenem, v tistem pa prideta sin(enih 13 - 14 let) in oče do sosednjega avta. Sin je šel noter na tej strani, kot jaz ven. In kaj mi reče ta otrok: daj se mi umakni. Jaz sem ostala kar tiho, ker sem od šoka ostala brez besed:)-:)-:)-:)-:)-. Meni je bilo sicer smešno, ampak mislim, da sta imela potem v avtu kar konkretne pogovore glede obnašanja, ker ga je oče takoj nadrl kako se obnaša.

LP,
Mojca:rozica:

Micy -> Haloha (27.2.2005 18:01:42)

Mojca tud ti di zakon, sam sm najprej od ribike post vidla pol šele tvojga.

Vse ste zakon.

ej Ena je prej Rugla omenjala, zdele ga poslušam na 1 programu. Za crknt.:)-:)-:)-

Teni_ -> Haloha (27.2.2005 18:05:49)

No, hvala. Pohvala vedno dobro dene. Ravno prepričujem mojega, če bi kako pizzo naročila domov. Cel dan nismo nič pametnega jedli, ker smo bili na poti, pa bi pasalo.

LP,

Micy -> Haloha (27.2.2005 18:07:45)

mmmmmmmmmmm jest bi tud zdelo eno dobro pico papcala.:)-:bravo:

Micy -> Haloha (27.2.2005 18:10:15)

ej jest morem it se slišmo enkrat med tednom

Uživejte.:)-:)-:)-:)-

Sandra* -> Haloha (27.2.2005 18:11:02)

Pa pa magre!

india -> Haloha (27.2.2005 18:13:00)

Oj,Mojca!
Kako lušna žverca je v tvojem albumu!!!!:)-:)-:)-:)-
Kaj boste še nabavli????

Piza?Od kod jo boš naročila, da še mimo nas pripeljejo??? Je ravno Jan jamral, da kako bi jo jedel....:zmeden::zmeden::zmeden:

Teni_ -> Haloha (27.2.2005 18:14:50)

Hvala, miška.

Zdaj sva jo 2X naročila pri Malinovcu, mi je full dobra, samo full dolgo čakaš. Drugače pa ima pizzerija MAXI in pizzerija ROMA. Samo ne vem telefonske številke. Za druge pizzerije pa ne vem.

LP,

india -> Haloha (27.2.2005 18:17:00)

Ne, saj je ne bomo naročili, bomo kar k vam prišli:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-....nam je še od kosila nekaj malega ostalo, pa se ne nameravam nič zezat.....
:rozica:

Teni_ -> Haloha (27.2.2005 18:20:18)

Uspelo mi je, uspelo mi je. Sem ravnokar naročila. Sicer bo eno uro za počakat, ampak preden se mi zbašemo, pa pridemo tja, pa naročimo, pa je že tako ali tako toliko minilo. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Miška, prav si se odločila.

LP,

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]