|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bolnice
17.7.2008 16:29:26   
NAJBOLJŠA
Čokoladka, a veš kako je?...Če te ne boli , pol boš čakala do jutra...Ne vidim razloga, če te boli, zakaj ne greš že sedaj?

Eva1...ZS.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu čokoladka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.7.2008 17:43:35   
čokoladka
ker nebi rada naletela spet na isti odziu in potem mi bodo spet rekli žal gospa kaj več danes ne moremo narediti za vas ker ultazvok ne dela!

Tako,da jutri grem ob 6h od doma in samo upam,da bo rešeno!

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.7.2008 19:43:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
vsepovsod se najdejo perle..samo potem itak ljudje vse v isti koš vržejo, ker so v sprejemu nesposobni ljudje, potem je cela bolnica v user posted image pa čeprav nimamo me nobenga vpliva na to kako se dol dela, niti nismo zraven...ker ko človek pride na odd. kot akutni je sprejet takoj..tako da to me zjezi k je sedaj kr vse adijo pamet..pa sej brezveze...smetim temo

Eva1 in najboljša, vidve sta res fajn... Če bi jaz vsaj na eno tako prijazno naletela, bi blo vse drugač... Men niso vsi zdravnikiuser posted image , samo vsi tisti so pa res podn, s katerimi sem do sedaj imela stik. In zase lahko rečem, da ne mečem ljudi v isti koš, samo zaradi slabih izkušenj vidim večino kot slabo, manjšino pa kot dobro. Pa brez zamereuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.7.2008 20:36:32   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: čokoladka

Jaz bi kr popizdila!

Včerej me dežurni zdr. pošlje v lj. ker že par dni čutim bolečine v predelu žovča-sum za žolčne kamne.
ok grem v lj. v petra držaja ker pač je blo tam za it- tam je bila dežurna kirurgija...
No pridem nobenega nikjer...pozvonim, ker majo zvončke..pride sestra...reče počakajte...čakam 15 min in potem se prikaže sestra naj stopim notr...
se uležem na pojstlo in mi vzamejo kri,pritisk pomerijo,vročino,...dohtarca zastavi par vpr. in potem 2 ure nobenega okol mene...čakam potem mi je pa dopizdilo in sem pa le ustala in šla (bolečine pa neznosne) in rekla kako je zdj z mojim izvidom...sestra pa čakajte grem pogledat. no pride nazaj pa reče kri je malo nad mejami normale ampak lahko greste, ker ultrazvok pa sedaj ne dela.
Katastrofa.

Danes ko samo ležim je kar vredu-pač boli...Bom videla kaj mi bo pop.rekla moja osebna zdr.

Hecno.
Skoraj isto se je meni zgodilo v izolski bolnišnici. Le da sem prišla zaradi bolečin v predelu jajčnikov - slepiča. Ležala sem na urgenci, zakrita z zaveso 2 uri.

Drugače pa z zdravniki nimam takoooo slabih izkušenj. Kakor kdaj. Osebna je super, G sem menjala, s P še ne vem, kaj naj... No ja, bolj srednja žalost. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
17.7.2008 21:09:40   
PIKICA07
Vse dohtarje pred zid, pol pa jih iz Amerike uvozit.

Mislim....
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Vse dohtarje pred zid, pol pa jih iz Amerike uvozit.

Mislim....

no no no, ne moreš kar vse v isti koš metat. ok ja, se strinjam da so nekateri res obupni ampak vsi pa ne.

moj oče je kirurg v bolnici PD in garantiram da se tako do svojih pacientov ne obnaša

17.12.07 je prišla najina princeska PIA LANA

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.7.2008 21:32:31   
NAJBOLJŠA
Pikica, a res...no , pol se pa mogoče poznamo.Kje pa v 1 ali 2 nadstropju?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.7.2008 21:36:38   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

...pa stalno nekaj plačujem, osnovno, ki je obvezno!, dodatno zavarovanje,... ki pa je tudi obvezno...če ga nimaš.........si v r i t i user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.7.2008 21:42:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

...pa stalno nekaj plačujem, osnovno, ki je obvezno!, dodatno zavarovanje,... ki pa je tudi obvezno...če ga nimaš.........si v r i t i user posted image

Glavno da se vse pri  riti konča a ne?

(odgovor članu *žaži*)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
17.7.2008 21:44:55   
*žaži*
Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.7.2008 8:37:25   
čokoladka
No punce bila sem pri urgentni  zdr. (osebna je na dopustu) včeraj in mi je rekla sledeče
dala vam bom napotnico za ultrazvok in številke in se naročite. Ne moreš kr it user posted image

Sedaj kličem povsod za datume...mene pa boli...mislim znoriš!!!!!user posted image

user posted image Ima katera kakšne veze???

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.7.2008 8:51:56   
Anonimen

Žal. Jaz sem brezveze.

Neposredna povezava do sporočila: 36
18.7.2008 9:01:03   
*kinnie*

to pa res ni res, če maš dost keša....dodatno nima vezeuser posted image user posted image user posted image , osnovnega pa še vedno plačaš....in to prekleto drago, ker je vezano na dohodek!user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.7.2008 9:41:33   
čokoladka
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.7.2008 9:58:22   
*kinnie*
Čokoladka, ne vem kaj naj ti rečem, ma jaz bi šla nazaj....do osebnega zdravnika.....

Neposredna povezava do sporočila: 39
18.7.2008 10:41:37   
čokoladka
žal moj osebni zdr. ne dela oz zdravnica.
Tako, da mi ne proostane drugega kot da (najhitreje dobim uro 24.7.2008) čakam na ultrazvok.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.7.2008 11:03:12   
felicia
če je bolečina neznosna pejt kar na urgenco pa te bojo morali sprejeti!

Neposredna povezava do sporočila: 41
18.7.2008 11:07:54   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Žal. Jaz sem brezveze.

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.7.2008 11:50:12   
Anonimen
Žolčni kamni bolijo v napadih, ne boli kr skoz. In ko boli, boli kot hudič user posted image , ne bi bla sposobna tlele gor še kej pisat, verjemi.
Sicer pa pri napadih žolča pomaga stroga dieta, najprej dva do tri dni piješ samo nesladkan čaj, potem pa počasi še druge stvari (riževa skuz ipd.)

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
18.7.2008 13:47:18   
čokoladka
Glej moja tašča je imela tudi žolčne kamne in je imela podobne bolečine... sicer zdaj so ji tudi žolč dali ven... KAr se pa hrane tiče "nimam niti apetita, tako,da vse kar sem danes spravila vase je juha z malo pretlačene zelenjave v njej"user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.7.2008 14:04:45   
PIKICA07
Pikica, a res...no , pol se pa mogoče poznamo.Kje pa v 1 ali 2 nadstropju?

hm,kaj pavem, možno da v 2 

17.12.07 je prišla najina princeska PIA LANA

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.7.2008 17:22:53   
NAJBOLJŠA
Pikica, imaš ZS.
Čokoladka, po moje malo pretiravaš-seveda pa je samo to moje mnenje. Če bi te fejst bolelo, verjemi bi bla že na urgenci !!!Ne, pa tko kot je rekla Hothien, bi visela na računalniku.
So te pa danes zjutraj pričakovali v BPD, kot si rekla, da prideš...
Zato, prosim ne klevetaj poštenih delovnih ljudi.!!!

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu PIKICA07)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.7.2008 22:30:28   
Anonimen

Glej moja tašča je imela tudi žolčne kamne in je imela podobne bolečine... sicer zdaj so ji tudi žolč dali ven... KAr se pa hrane tiče "nimam niti apetita, tako,da vse kar sem danes spravila vase je juha z malo pretlačene zelenjave v njej"user posted image .

Glej, jaz jih imam tudi in vem kaj ti govorim. Juha je mastna, maščob se moraš pri žolčnih kamnih izogibati.

Neposredna povezava do sporočila: 47
19.7.2008 8:51:02   
mojcaziga
POzdravljena!

Tudi sama sem imela žolčne kamne, velike in drobne - po zdravnikovih besedah sem imela noter Pirešico (kamnolom, op.p.). 6 mesecev sem lahko jedla le star kruh in pa po požirkih Ego, vse drugo mi j epovzročilo neznosne napade in bolečine. Nimam ravni nizkega bolečinskega praga, ampak sem dvakrat od bolečin padla v nezavest. Med enim malo daljšim in hujšim napadom (kot ga baje imaš ti) sem šla v MB bolnico, kjer so takoj vzeli kri in naredili UZ in bi me nemudoma operirali, ker sem imela že močno vnet žolčnik in zalezek zlatenice, ampak sem imela še druge komplikacije zaradi katerih so mogli malo počakati, v tem času se je malo pomirilo, tako da sem bila operirana po 2 mesecih.
To je bil malo daljši opis zato, da boš vedela, da vem o čem govorim. In vem tudi to, da te lahko toliko časa boli, če se ne držiš dietne hrane, če pa bi dejansko žolčne kolike trajale toliko časa (zaradi zapore kamnov in ne zaradi napačne hrane v tem času) bi bilo zmeraj slabše in zdaj verjetno ne bi bila na nogah in te tudi ne bi poslali domov. Pri meni so že po krvnih izvidih zdravniki zagnali paniko.
Sama sem se po napadu držala strogega posta vsaj 1-2 dni, pila sem le nesladkan čaj, drugi dan pa tudi kos starega kruga ali pa kak star albert keks.

lp, Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.7.2008 9:20:37   
*žaži*
Kolike povzroča zagozdenje kamna ob ustju žolčnika, ker se gladko mišičje žolčnika še vedno krči. Ob tem se bolečina stopnjuje (ker kamen rine skozi), lahko traja par min ali celo nekaj ur. Bolečina pogosto izžareva v hrbet ali v desno stran prsnega koša. Lahko je prisotna slabost ali celo bruhanje. Bolečina mine takrat, ko kamen zdrkne nazaj po vodu. Med enim in drugim napadom se bolnik lahko dobro počuti, kar pomeni, da lahko normalno živi in tut sedi za računalnikom. Ampak tukaj govorim o kroničnem holecistitisu. Akutni je dosti hujši in bolečine so neznosne, bolnik je vedno bolj prizadet, ker je bolečina stalna.
Akutnega se tudi brez operacije lahko pozdravi z dieto, spazmolitiki, analgetiki.
Kroničnega pa obvezno samo z operacijskim posegom.

user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.7.2008 14:20:18   
mojcaziga
Med enim in drugim napadom se bolnik lahko dobro počuti, kar pomeni, da lahko normalno živi in tut sedi za računalnikom. Ampak tukaj govorim o kroničnem holecistitisu. Akutni je dosti hujši in bolečine so neznosne, bolnik je vedno bolj prizadet, ker je bolečina stalna.
Akutnega se tudi brez operacije lahko pozdravi z dieto, spazmolitiki, analgetiki.
Kroničnega pa obvezno samo z operacijskim posegom.

user posted image

To si napisala zelo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak pri vsem je vaažno kaj je za nekoga huda bolečina, nekoga neznansko boli že če se ga malo bolj dotakneš, medtem ko je za druge najbolj boleč porod mala malca.

Kar sem napisala v prejšnjem postu so bile moje izkušnje.

Ima pa tudi moja kolegica žolčne kamne in po njenem jo kar naprej boli in pljuva čez zdravnike, ker mora na operacijo čakati par mesecev. Diete pa ne pozna, nabuha se fižolove solate, potem pa gre na urgenco po injekcijo Spazmexa. Ker jo valda že vsi zdravniki poznajo, jo je nazadnje domov poslal brez injekcije in toliko, da jih ni tožila in če bi tako gledal, so zdravniki res nesramni, ampak po drugi strani pa je šla že po ne vem koliko injekcij, ker se pri hrani ničesar ne odreče. In še nekaj za njo je že bolečina in napetost v trebuhu boleč napad in hopla k zdravniku.
Tako da po eni strani razumem zdravnike, da so skeptični in da vsak primer res ni urgenten.

Sej pravim, sama nimam niti ene slabe izkušnje, prav nasprotno, ker sem imela tako močne napade in bolečine, so mi za vsako predlagali hospitalizacijo, pa ponavadi nisem hotela ostati oz. sem ostala samo do konca napada.

Jih pa nobenemu ne privoščim in upam, da bo čokoladka čimprej odrešena.

lp, Mojca

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?