RE: temenca (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

kristinaj -> RE: temenca (21.7.2008 11:26:09)

ji moreš tudi z glavničkom temenca odstranit če jih je dosti....

naši smo pri 1m glavo drgnili celo uro,,, ubožca je imela prow rdećo in potem še parkrat po malo.... potem sem pa mustelin šampon in kremo kupila in so se po 9m spet pojavile. sem oprala s šamponom in je blo.....

tasyo -> RE: temenca (21.7.2008 13:19:07)

Ja, pri nas smo tudi že od rojstva zelo čupasti, in temenca so bila kar problemček, čeprav jih ni bilo veliko. Jaz sem namazala z olivnim oljem, fajn utrla v lasišče s prsti in ji nato zvečer razčesala z glavničkom, nekaj jih je tako šlo stran, nekaj pa ostalo. Potem pa na glavo mustelin šampon in po dveh dneh jih ni bilo več.

december06 -> RE: temenca (21.7.2008 17:57:15)

Mi smo tudi imeli nekaj temenc. Pa sem mazala z mandljevim oljem itd. Učinkovito in v parih dneh je pomagal šampon od Mustele in česanje z glavničkom in ne krtačko. Še boljši je takšen čisto droben glavniček, ki sem ga potem, ko ga nisem več rabla, zasledila v navadni Mercatorjevi trgovini, pri otroški kozmetiki oz. igračaš, ne vem če ni bil celo lumpijev. To je takšen droben glavniček, ko ga dobiš zraven šampona za uši. Je pa res, da potem opazuj otročka in če se ti bo zdelo da jih zopet dobiva zopet operi z šamponom.

Želim vam, da čimprej rešite situacijo.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]