Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: lezalnik ali lupinica 18.7.2008 12:35:34
|
|
|
|
trdozimc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: gajči Vsi govorite o tem kako je otrok v lupinici zgužvan in da je to nekaj slabega. V bistvu se pa ta položaj približa tistemu, ki ga je imel otrok v maternici in nam so rekli, da jim je to všeč. Lupinica bi naj bila "slaba" predvsem zato, ker so spodnji deli pljuč slabše predihani v tem položaju. na Švedskem jo striktno odsvetujejo za uporabo, razen za prevažanje v avtomobilu. biti v plodovnici v istem položaju in v lupinici se mi zdita dve različni stvari.. saj potem bi lahko tudi trdili, da je ok, če jih postavimo na glavo, ker so bli zadnji mesec tako obrnjeni v trebuhu Ja, v lupinico, pa na glavo.
|
|
|
|
RE: lezalnik ali lupinica 18.7.2008 13:28:52
|
|
|
|
BUBICA17
|
Pa saj sama vidiš kaj tvojemu otroku ustreza. Mama najboljše ve kaj je dobro za njenega
|
|
|
|
RE: lezalnik ali lupinica 25.7.2008 18:54:34
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: selma2 IZVIRNO SPOROČILO: Pia77 Naš je v lupinici samo v avtu, v ležalniku pa samo takrat, ko mami kuha in se na tleh ne da več preživet. Saj nobena ni rekla, da je otrok tam nonstop. Vsaka verjetno, da otroka not, ko ma pač kakšno opravilo (kuhanje, likanje itd.) in je sama doma. Drugače pa mi z našim dosti telovadimo in je tudi zelo dosti na igralni podlogi in rokah. Nam so v materinski šoli (začetek maja) rekli, da so jim predstavili najnovejše raziskave, po katerih naj imamo dojenčke čimmanj v lupinici, da naj bo le-ta res omejena na vožnjo, ne pa tudi uporabo doma. Mi temu sledimo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?