honey
|
Za kuhinjo ti ne znam svetovat, ker mi2 sva jo dala delat. Ciljala sva na Sveino kuhinjo, ki pa žal ni imela elementov, ki bi šli v najino kuhinjo - imava izvenserijske mere. Drugače pa mislim, da imajo zdaj več ali manj vsi proizvajalci ravne, moderne linije, tako da ne moreš kaj dosti falit. Itak ti jo pa povsod tudi zrišejo in se lahko zmišljuješ in ugotavljaš, kaj ti je bolj všeč. Za klimo mislim, da potrebuješ zunanji in notranji del, ki pa je po vsej verjetno v kompletu, ko klimu kupuješ. Sklepam, ker klime (žal) nimamo. Kar pa se tiče znam bele tehnike, pa mislim, da vsak prisega na svojo, tisto, ki jo ima. Mi2 imava recimo pomivalni stroj in steklokeramično ploščo od Elektroluxa, pečico Boschevo, hladilnik je (zaenkrat še) Beko, čakava pa, da prišparava za Samsungov ameriški hladilnik. Nama je fenomenalen . Pralni stroj imava pa tudi še od prej Gorenje. Ampak vem, da so zdaj že taki hudi novi modeli zunaj, da kar glava boli. Ne vem, mi2 sva šla v BOF v Lj. in tam sva vse nakupila in tudi svetovali so nama - zakaj to, zakaj tisto, kaj je boljše, cenovno ugodnejše... Se nisem dosti obremenjevala z znamakmi, glavno, da je bil srednji cenovni razred. In moram reči, da sem z vsem zadovoljna. Preveri pa pri teh ožjih gospodinjskih aparatih, kakšno imajo prostornino. Npr. jaz imam 5 kg pralni stroj, pa mi gre včasih na živce, ker npr. če bi imela večji boben (npr. 6, 8 kg) bi prišparala na kakši rundi žehte. Za pomivalca pa isto - ne vem, če gre v ožji pomivalec 12 pogrinjkov? Je fino, da je večji. Ker ne vem, če vama toliko pomeni tistih 5 ali 10 cm, potem vzemita ožjega, drugače raje ne. No, to je moje mnenje, moram pa reči, da se niti nisem kaj dosti obremenjevala z znamkami ipd. Vedela sem, kaj hočem (kakšno kuhinjo), za kar pa nisem vedela - npr. belo tehniko, sva šla pa kupit k "strokovnjakom" in to je bilo to. Vedi pa, da ti ne uide letanje po trgovinah, sejmih ipd. Meni samo kdo omeni sejem, mi grejo lasje pokonci Pa tudi to se strinjam s predhodnico, da ni dobro kupovat **** znamk bele tehnike, sploh če so nižjega cenovnega razreda - ker nazadnje ugotoviš, da ne privarčuješ popolnoma nič. Tudi, ko si finančno omejen, je bolje, da ciljaš na srednji cenovni razred, kot pa na najnižjega. No, nama se je obrestovalo - 1 leto smo že v hiši in nimamo nobenih problemov z ničemer - vse dela kot urca
< Sporočilo je popravil honey -- 17.7.2008 9:14:33 >
|