Solarij (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Polona31 -> Solarij (17.7.2008 8:26:18)

Ojla!

Ker sem zelo svetle polti sem  kljub temu da smo na sredi poletja, še vedno bela kot kislo mleko. Preden grem na dopust moram dobiti malo barva, ker drugače mi bo nerodno dati nase kopalke. Zato me zanima, koliko obiskov solarija, po koliko min., po vaših izkušnjah, je potrebno da koža začne spreminjati barvo?

Lp!

Polona

Anonimen -> RE: Solarij (17.7.2008 8:49:10)

Da bi lepo počasi in kolikor se da zdravo porjavela( no sej vsi vemo koliko zdrav je solarij) bi morala kak dober mesec prej začeti predej greš na dopust.
Na hitro se ne da..oz. se da ampak ni fino.

Predvsem začni z manj močnim po 5 min. Vsak drug dan...
Počasi se bo pokazala sprememba...jst npr. hodim enkrat na teden po 5 min, zdej pred morjem, ampak jst hodim v močnega, ker imam že podlago ampak še zmeraj samo za 5. min.

Jst ti svetujem ,lepo počasi.

bt08 -> RE: Solarij (17.7.2008 8:58:01)

Jaz sem letos tud prvič šla v solarij,pred poroko.Začela sem pa mesec in pol prej.Hodila sem na začetku v najman močnega,prve dni za 3 minute in pol,potem sem šla skoz višje do 9 minut.Ko sem mela podlago sem pa začela hodit v mal močnejšega,pa sem prišla do 9 minut.Pa sem bila kr lepo rjava,sem pa hodila vsak drug dan.Na morju pa se nisem nič mazala,pa nisem bila nič opečena,ampak sem sedaj kr lepo rjava.

Stran: [1]