Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 16:47:30
|
|
|
|
Kenny
|
Pri 7 mesecih od Milupe (podolgovate).
|
|
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 17:40:20
|
|
|
|
Pupica
|
u to tut mene zanima:zmeden:Naša tut rada je...sedaj sicer v roki drži le jabolko ali hruško ter jo "cuza".9nebesa
|
|
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 18:28:07
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
pri 5 mesecih ;)
|
|
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 19:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
vsi piškoti vsebujejo gluten in glutena pred 6. mesecem ne bi uvajali! piškoti se tudi krušijo ali pa odcuza prevelik kos in za tko male dojenčke so lahko nevarni. ko imajo zobe pa kr odgriznejo saj moja. tako da js sem svoji piškote dala tam nekje pri 6,5 meseca, milupine tapodolgovate, ki so res trdi da se ne krušijo. pa obvezno zravn sedim ko jih gloda in zelo pozorno gledam kolk odgrizne al pa stlači v usta. ti milupini so se mi zdeli edini primerni, saj so tisti bejbi piškoti ki jih imajo v običnih trgovinah nadebelo posuti s cukrom. pa še to tut pri jabolkih in ostalih sadežih moramo biti ful previdni da ne odgriznejo/odcuzajo prevelikega koščka lp, lara
|
|
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 21:18:19
|
|
|
|
SILVA
|
Pri 5,5 mesecih in to navadne bebi od Manerja.
|
|
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 21:18:44
|
|
|
|
SILVA
|
Teli niso nič pocukrani.
|
|
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 21:24:36
|
|
|
|
puri
|
Lahko ji daš za probat riževe kruhke oz. vaflje......... ne vsebujejo glutena, soli, sladkorja! Se pa lepo topijo in se ne drobijo!:) lp
|
|
|
|
Kdaj ste dale dojenčkom bebi piškote, 27.2.2005 21:29:49
|
|
|
|
BokiMB
|
Po 6. mesecu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?