[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.2.2005 14:19:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Blink1 -> Beljenje zob (27.2.2005 14:42:18)

Hmmm...jaz sem bolj skeptična grede teh stvari:zmeden:

Mojca P. -> Beljenje zob (27.2.2005 15:46:32)

Vem samo, da Vitint white ni primeren za nosecnice in dojilje:(.
O efektu pa se nisem nic slisala. Seveda razen hvale:bravo: v reklami.
:rozica:

Annny -> Beljenje zob (27.2.2005 16:54:07)

Pojdi k zobozdravniku- tudi on ti lahko da posebno belilo in 'šablono' in potem ta postopek opraviš sama doma. Vse to za zgornjo čeljust (lahko vzameš tudi še za spodnjo) stane 12-14.000 sit. Sem se pozanimala, ampak preizkusila še nisem.
Drugače pa je zelo zanesljiva pri beljenju zob Amwayeva zobna pasta Glister, vendar moraš pri njeni uporabi zelo paziti (ne umivati zob samo z njo), sicer si lahko ob sklenino oz. dobiš zobe gladke kot steklo:)

LP

babylove -> Beljenje zob (27.2.2005 17:46:45)

Moja zobarka je razložila, da so zobje takšne barve kot pač so in jih je treba takšne pustit, sicer se poškodujejo. Isto kot lasje, če jim hočeš barvo spremenit. S to razliko, da uničeni lasje izrastejo, zobje pa žal ne. Meni se zdi logična razlaga...

ZARA -> Beljenje zob (27.2.2005 18:15:55)

...pol bos pa tkole zgledala 8)...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.2.2005 19:40:29)

Seven* -> Beljenje zob (27.2.2005 19:51:50)

Jaz sem zelo skepticna glede tega. Sploh ker se mi zdi, da je vecina teh zadev zelo agresivnih do sklenine. In potem so zobje dosti bolj obcutljivi za karies in hitreje propadajo.

Ce imas obloge od zobnega kamna, ti priporocam, da ti poseg opravi kar zobozdravnik. Vecina zobarjev ima napravo za odstranjevanje kamna. Sicer poseg stane par jurjev, je pa strokovno opravljen..

Druga alternativa je pa zobna krema od Wellede, ki ima noter sodo bikarbono in prav lepo odstranjuje zobne obloge.. Krema je Sole in je v modri skatlici. Je pa prevec slanega okusa in marsikdo je zaradi tega pac ne mara.. :)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.2.2005 20:05:55)

Seven* -> Beljenje zob (27.2.2005 20:15:02)

Ti ljudje v reklamah, pa filmski igralci ima VSI porcelanaste prevleke. Njihove lastne, zdrave zobe si dajo pobrusit in potem gor naredit porcelanaste srajcke. Tisti zobje niso njihovi. Seveda pa obstajajo tudi ljudje z zelo belimi zobmi, vendar je to ful redko..

Stran: [1]