Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Punce ful mi gre to na živce. Drugače sem visoke postave, suha, zdj ko pa spet delava na bebiki po ss pa se mi zdi da se redim samo v trebuh, tko da morm prov gledat v kaj se oblečem, drugače me že kr čudno gledajo . Pa drugače ful zdravo jem, skor nč kruha pa zdj poleti res ful zelenjave in sadja. Ej pa ne vem več ka nej delam. Ko bi se vsaj zredila zaradi , to pa žal še ne. A ma še kira tak problem?
Pa imaš kakšne bolečine v predelu jajčnikov ali kje drugje? Pa maš skoz tak napihnjen trebuh ali je po M kaj bolje? Si mogoče prej kaj več telovadila, delala trebušnjake?
Ne, skor nikoli nisem prej telovadila, ker nisem nikoli imela probleme s kilogrami. Se mi zdi da odkar sm mela splav v 6.tednu, mam s tem trebuščkom probleme, da mi ne izgine. Nč me ne boli v predelu jajčnikov. Ka če maš kako cisto a to boli??? Zakaj se pojavi in kako se rešiš tega? To kr tko sprašujem k me zanima.Hvala!!!