Potolažite me (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Dari -> Potolažite me (27.2.2005 11:57:02)

S ženske pa zgleda res nismo nikoli zadovoljne :grrr:. Ko sem zanosila sem si želela samo, da bi mi trebušček hitro zrastel, da bi ga ponosno kazala naokrog. Zdaj, ko sem noseča točno 20t in je trebušček pri mojih +4,5kg že dobro viden, pa me skrbi, da sem se preveč in prehitro zredila... Vem da sem smotana in nočem bit taka...:zmeden:
Ampak pred nosečnostjo imaš v glavi kar neke ideale, da se boš zredila samo v trebušček... Ko pa se mi je najprej zapolnil pas, mi to ni blo nč kaj všeč. Na srečo se za zdaj vsaj v rit še nisem zredila. Možek sicer pravi da sem neverjetno lepa :bravo: in po njegovi pozornosti mu tud verjamem, ampak vseeno se v ogledalu gledam, da sem se pa mogoče le preveč zredila. Pa tko mi paše jest, sam če jem tok kot men paše, se zredim za 1kg na teden! Obup :(
Upam da vam nisem pokvarila nedeljskega popoldneva.
Imejmo se rade :nosecka: in napišite, če ste tudi same kdaj tko smotane

LP vsem

Gina -> Potolažite me (27.2.2005 12:12:28)

Dari, kar prec nehaj s takimi forami! Vsaka nosečnica je lepa, saj nosi otročka. In čisto nič ni hudega, če se zrediš. Nosečnost ni čas za hujšanje. Takrat telo tudi drugače skladišči hrano. Ko rodiš, pa se presnova normalizira nazaj. Ti kar normalno jej.

nita -> Potolažite me (27.2.2005 12:35:32)

Se strinjam z Gino. Dodala pa bi samo še to - mislim, da sem se v 20 t zredila še več kot ti, v glavnem na koncu sem pridelala vsega nekaj več kot 18 kg. Danes je moja punčica stara 23 dni, jaz pa imam še 3 kg več kot pred zanositvijo.

Ti kr lepo uživaj v svoji nosečnosti, ker prehitro mine in bodi še naprej ponosna na svojo pikico, ki raste pod tvojim srčkom.

L.P. Anita :rozica:

Pia73 -> Potolažite me (27.2.2005 16:31:16)

Dari se ti pridružujem, jaz imam tudi neverjeten apetit in se temu primerno redim,... Samo jaz sem se pri prvi nosečnosti tudi zredila za 20 kg, pa sem potem sicer počasi a vendarle vse spravila nazaj,... Počasi pa zato, ker jaz nisem človek, ki bi znal hujšati,.. Tak, da se ne sekiraj,.. Jaz sploh nočem vedeti koliko sem se zredila,...

TaRe* -> Potolažite me (27.2.2005 21:44:17)

Dej nehaj...no.Sem kar mal huda.Zej pa res ne morš gledat na kile.Moraš jest.Nam je rekel en prfoks...jejte za dva...pa ne količinsko,ampak kakovostno.Pa veliko vode..pa bo.Pa če se ti kaj zalušta,se tud ne smeš nazaj držat.
Jaz sem se obakrat zredila po 9 kg..jedla sem pa kukr bi bla iz tlake.Pa tudi postava se ti malo spreminja,ni rečeno,da si se že zredila v pas...joj..+4.5kg,to pa res ni še nič.
Lepo nosečnost..pa ne se s takimi stvarmi obremenjevat.;)

Stran: [1]