Suh kašelj (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Tejči -> Suh kašelj (27.2.2005 11:52:16)

Ojla!

A mogoče veste, če je na pohodu tudi kak virus, ki se začne s suhim kašljem? Moja pupa je danes začela tako kašljati, pa ne vem kaj naredim?:zmeden: Čajeka noče piti, sirupa pa za tako majhne (skoraj 5.mes.)vrjetno ni, ali?




JASNA D -> Suh kašelj (27.2.2005 12:00:06)

Moja je stara skoraj 5 mesecev. Od brata (ki je pokasiral verjetno od atija) je fasala - začelo se je s kašljem. Pediatrinja nam je predpisala Sinecod kapljice za lajšanja in ji pomagajo. Pljučka ima še čista, prav tako je vse v redu z ušesi in grlom. Komentar pediatra - hvala bogu, da dojite, dojeni otroci take reči prav junaško prenašajo.

Upam, da bo tako ostalo, čeprav danes kašlja že malo drugače - se mi zdi, da bolj tako "iz pljučk".

Upam, da se bo ustavilo samo pri kašlju tudi pri vas!

Jasna




Pikapolonica -> Suh kašelj (27.2.2005 13:06:24)

Ne bi te rada strašila, ampak tudi pri nas se je tako začelo, zdaj pa se to kašljanje vleče že 10-ti dan. Pa še smrkava je bila tako, da ji je zdravnica na pregledu morala aspirirati sluz. Sirupa res ne smeš dajati, s čajem se pa kar potrudi. Pa čeprav na žličko.

Sicer je pa najbrž res kakšna viroza. Ampak če bo slabše, kar k zdravniku. Da posluša pljučka, pa da se kri pregleda in ovrže morebitna bakterijka okužba.

Veliko sreče!

LP, Pikapolonica :pika:




bskrle -> Suh kašelj (27.2.2005 15:07:47)

ZAKAJ PA NE SIRUPA?
Jaz bi dalal vsaj smrekove vršičke.
Saj je na osnovi sladkorja.
Je pa res, da so kašlji dolgotrajni, da moraš skrbeti zadovolj vlage, nam je svetovala kopanje v kopalnici, kjer narediš dosti sopare.




Anonimen -> Suh kašelj (27.2.2005 17:03:07)

POčakaj, da boš videla, kaj bo jutri.




ditka -> Suh kašelj (27.2.2005 23:26:47)

Tudi mi smo že staknili virozo,malo hujšo,a smo jo po dveh tednih k sreči že preboleli.Naša lepotička je stara 5 mesecev in pol,pa je ati iz šihta prnesu virozo domov.Najprej je samo hudo kašljala,potem pa je prišla še vročina in hudi piski pri dihanju.Vročino smo zbili z obkladki,za kašelj pa nam je naša pediatrinja svetovala slezov sirup.Problem je bil,ker naši :roza::duda::roza:okus ni in ni odgovarjal,pa tudi vonj ne.Drugače pa sirup,preverjeno na atiju,deluje.Probaj,morda bo tvoji pupiki všeč.Drugač pa je ena flaša(250ml) cca enga jurja.Ti v glavnem samo glej,da boš čimvečkrat prezračla stanovanje.Mi pa še dajemo v vodo nad čajno svečko nekaj kapljic zeliščnega olja(priporočam),pa še ionizator mamo pržgan.Zaradi piskov pa smo hodili na inhalacije v bolnico.Veliko srečo in čimprejšnje okrevanje.
:kuza::kuza::kuza:




Stran: [1]