naja78 -> RE: Kako otroka odvaditi grizenja?? (22.8.2008 10:57:26)
|
čao. grizenje je zopet faza nekega obdobja. eni grizejo,tepejo,lasajo,so kar malo agresivni in še bi lahko naštela. naš mali je grizel od vzhičenosti. ene me boste grajale ene ne,...mi smo ga kar malo po šobici-tolko da čuti.isto je bilo s pljuvanjem,ko je pil,...je zadržal v ustih potem pa špuknil ven,pa po seb,...obupno obdobje. pa je spet malo dobil po šobici,zraven pa smo počepnili ga prepričali da nas pogleda v oči in jasnoin mirno z razločnim glasom rekli NE.NE SMEŠ TO DELAT,TO BOLI. Je pa začel to delat tam neklje po 15 mesecu,pa je trajalo kake 2 meseca.včasih še vedno,samo zdaj 22 mesecev že ve da boli če koga ugrizne,mu že vnaprej ko ga vidim da že hoče,mu povem da ne ker bo bubalo in lahko teče kri. pr nas je to upalilo,sem pa kar stroga in dosledna mama,ker imam tudi živega,brihtnega,nagajivega,zvedavega,trmajočega,togotnega sinčka. vsako obdobje se neha.mene je en čas jezilo,ker so moje prijateljice prav mislile da imam nevzgojenega otroka.pa to ni res.moj mali se danes krepko postavi zase.zaradi takega karakterja. kar pogumno.
|
|
|
|