Genetika (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

enya -> Genetika (16.7.2008 15:25:38)

Pozdravljene!

Veliko vas berem, vendar informacije, ki jo potrebujem nisem našla in zato vas prosim za pomoč.
Moj mož mora narediti krvne preiskave na oddelku za genetiko.
Ali ima že kdo izkušnje in mi lahko kaj napiše?

Koliko časa čakaš? Ali obstaja le en laboratorij? Raje samoplačniško?...

Za vsako informacijo vam bom zelo hvaležna.

Poletni pozdrav.

Rakica_80 -> RE: Genetika (16.7.2008 18:29:57)

Ja odvisno kje si, moj je delal v Izoli bolnici in je dobil izvide takoj, samo ker hodiva oba na kontrolo k mojemu G, sva počakala na moj naročen datum in izvidi so bili že tam pri njemu!
Kot samoplačnik, mislim da dobiš hitro izvide!

koala -> RE: Genetika (17.7.2008 12:08:01)

Moj jih je delal v MB bolnišnici izvidi pa so prišli po pošti v slabem tednu. So pa nama rekli da če bo kaj narobe da bodo izvide poslali v ambulanto za neplodnost k izbranemu zdravniku.

enya -> RE: Genetika (17.7.2008 15:32:42)

Mogoče sem premalo napisala.

Krvne preiskave na oddelku za genetiko so kompleksna stvar in čakalna doba je tudi 1 leto.

Me zanima, če je katera šla samoplačniško ali ve da obstaja še kakšen laboratorij?

Tnxs

tinas -> RE: Genetika (22.7.2008 1:02:39)

to pa je čisto odvisno za kaj se tej testi delajo. opravljajo pa jih v različnih laboratorijih. ti daš kri v ambulanti, potem pa oni to pošljejo v točno določen laboratorij (odvisno kaj se preiskuje), lahko tudi v tujino. Čas izvidov je odvisen od tega, koliko časa laboratorij porabi za preiskavo. po moje ni toliko odvisno, ali greš samolačniško ali ne. je pa tudi odvisno, koliko je urgentno. Jaz sem čakala le 1 teden, ker sem bila noseča, prijateljica pa več mesecev.

srečno
lp
t

Abra -> RE: Genetika (22.7.2008 10:41:14)

Vprašaj na Medgen (www.medgen.si). Je zasebna ustanova s koncesijo.

Rakica_80 -> RE: Genetika (22.7.2008 17:17:46)

Se opravičujem, ker sprašujem, ampak kakšne so to krvne preiskave, kjer čakaš eno leto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

enya -> RE: Genetika (23.7.2008 13:53:11)

Rezultate čakaš cca. 3 tedne,
čakalna doba za takšne preiskave pa
je eno leto.

Stran: [1]