aezzy
|
vseeno mal pretiravas (pretiravate). naj povem, da sem jaz in moja druzina zdravi (no, kolikor se to lahko reče dandanes), kljub temu, da nimam vsega tega, kar imas ti (kise za pomivat, pranje brez praskov.....) in tudi jaz sama sploh ne uporabljam kozmetike, niti oci si ne barvam, ne lakiram se, niti pudra nimam...., za mojo hcerko imam pa vse od eucerina. In tako, kot ti pravis zase, da ti naravno pomaga, da se bolje pocutis, se pac moja hcerka ocitno z eucerinom dobro pocuti, ker do 18 mesecev sploh nisva uporabljali nicesar, razen penaten za ritko in niveo za sonce. po moje si malo narobe razumela, je pa res, da se ne da tocno izrazit misli. nisem hotla rect, da je to slabo, kar uporabljas, ce se zraven dobro pocutis, hvala bogu, da si nasla nekaj, samo se mi zdi pa pretiravanje tole z organskimi oblacilci, no. Glede prehrane, ze zgoraj sem napisala, da smo zdravi, kljub normlani prehrani. saj ni treba, da je to mastno ali mcdonalds ali umetni bonboni, danes tezko najdes kaj brez aditivov, pac normlana vsakodnevna hrana: zelenjava, meso, ribe, kaksna sladkarija.to pisem zato, ker si napisala, da slaba prehrana vodi v slabo pocutje in bolezen. kot sem napisala ze v prvo: tezke bolezni ne izbirajo ali ti jes zdravo ali ne in ali uporabljas naravne sestavine in pravi prasek. mogoce sem cinicna ampak me je prav ta svet naredil taksno, ker mi je vzel par ljudi, kljub temu, da so poceli vse, kar pocnes ti in to ze vrsto let. Imas pa prav, vsak naj dela po svoje. in ce se ob tem pocutis super, zakaj ne - le tako naprej! pac sem izrazila mnenje na forumu, kot ti.
|