Pikabu -> Mi pomagate z vašimi izkušnjami z vozički? (27.2.2005 12:04:59)
|
Mi imamo Mini star by Hauck. Je štirikolesnik, z velikimi in napihljivimi gumami. Nima košare, ampak vrečo s trdo podlago in se pri nas zelo dobro obnese. Zdaj je Ema ravno toliko velika, da ne more sedeti, noče pa ležati. Jaz sem samo vzela trdo podlago ven in če je budna, ji dvignem ležišče. Je še vedno v tej vreči, pa vendar pokonci in ji je zelo všeč. Ima tudi prestavljiv ročaj. Kupili smo ga v Arielu in je bil znižan iz 120.000 SIT na 70.000 SIT. Moram reči, da sem z njim res zadovoljna, pridemo kamorkoli, Ema pa tudi uživa v njem. Jaz ti svetujem, da zelo dobro premisliš glede tega, kaj pričakuješ od vozička in kjeboš vozila otročka. Če ni tak teren, da bi se vozili samo po asfaltu, se splača kupiti z večjimi gumami. Zdaj v tem snegu pa z manjšimi gumami tudi po asfaltu zelo težko kam pridejo. Ko sva se midva odločala, sva gledala na gume, na to, da ima prestavljiv ročaj in da gre zložen v avto. Ta je bil za nas res idealen. Je pa šel ta model ven iz programa, obstajajo pa novi modeli. Pa pri teh vozičkih so zelo dobra podvozja.
|
|
|
|