Gina -> RE: URBAN ali MAKS; ANA ali ZALA (22.7.2008 11:55:51)
|
Pa kje sem napisala, da so VSI Maksi in Zale taki? Kje? Kako je to zanimivo, da čeprav napišeš: "Še enkrat poudarjam, da gre zgolj za tiste, ki jih jaz osebno poznam", ljudje preberejo kakor oni hočejo prebrat. Posplošijo na vse. Žalostno. Maksica sori, tvojega maksa ne štejem med tiste makse, ki jih poznam, sem ga pa res videla 1x ali 2x, in je bil takrat res eno zelo prijazno bitje, vendar prav gotovo zato, ker si ti take sorte in to prenašaš naprej tako z geni, kot z vedenjem. Pozabila sem sploh, da je tvoj maks. Tudi to sem napisala, da prav gotovo starši prenašajo svoje vzore naprej - vendar pogosto isti tip starša izbere isti tip imena. Seveda to ni nujno res, večkrat pa je temu tako. Nevenka, meni je res ime barbara, saj imam napisano to v opisu, ni glih težko do podatka priti, ker je javen. Pomeni pa to, da te zanimam, ker sicer ne bi ti odpirala mojega opisa. Drugače pa čist nobene kaj ekstra nevljudne barbare ne poznam, še manj eksta egoistične. Lahko pa da obstajajo, ker je morda tudi nek drug tip starša izbral to ime za svojega otroka. Je pa to zelo dolgočasno ime, ki ga jaz ne bi dala svojemu otroku.
|
|
|
|