Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 16.7.2008 19:04:13
|
|
|
|
pupa06
|
Heej! Tudi meni so odstranili desni jajcevod . Zdaj ne vem, a si sploh krvavela po operaciji ali ne? Jaz sem po laparoskopiji krvavela, nato pa dobila menstruacijo tako kot prej, točno na 28 dni. Meni je moj zdravnik rekel, da lahko začnem takoj delati na , s tem da sva 1. mesec pazila, ker je bilo vprašanje o tem, da mogoče imam tudi pregrado. Pregrado sicer imam, ampak zelo minimalno, tako da se je ni splačalo odstraniti. Potem pa sem 4. mesec po odstranitvi jajcevoda zanosila in rodila in vse je bilo v redu . Edino zdaj se pa trudiva že 1,5 leta in nič To pa najbrž veš, da lahko samo vsaki drugi mesec zanosiš, ker jajčnika izmenično sprostita jajčece, seveda pa lahko tudi oba naenkrat, vendar bolj izjemoma. Zato bodi pozorna na zbadanje in špikanje v jajčnikih, pa tudi na izločanje sluzi in tisti mesec maksimalno izkoristi plodne dni za
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 16.7.2008 19:39:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa06 Heej! Tudi meni so odstranili desni jajcevod . Zdaj ne vem, a si sploh krvavela po operaciji ali ne? Jaz sem po laparoskopiji krvavela, nato pa dobila menstruacijo tako kot prej, točno na 28 dni. Meni je moj zdravnik rekel, da lahko začnem takoj delati na , s tem da sva 1. mesec pazila, ker je bilo vprašanje o tem, da mogoče imam tudi pregrado. Pregrado sicer imam, ampak zelo minimalno, tako da se je ni splačalo odstraniti. Potem pa sem 4. mesec po odstranitvi jajcevoda zanosila in rodila in vse je bilo v redu . Edino zdaj se pa trudiva že 1,5 leta in nič To pa najbrž veš, da lahko samo vsaki drugi mesec zanosiš, ker jajčnika izmenično sprostita jajčece, seveda pa lahko tudi oba naenkrat, vendar bolj izjemoma. Zato bodi pozorna na zbadanje in špikanje v jajčnikih, pa tudi na izločanje sluzi in tisti mesec maksimalno izkoristi plodne dni za To pa ni čisto res. Lahko je npr. dva meseca zapored jajčece iz levega jajčnika. Ni nujno da se redno izmenjujeta. Meni je več mesecev skupaj ovuliral levi jajčnik.
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 16.7.2008 20:59:34
|
|
|
|
pupa06
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: pupa06 Heej! Tudi meni so odstranili desni jajcevod . Zdaj ne vem, a si sploh krvavela po operaciji ali ne? Jaz sem po laparoskopiji krvavela, nato pa dobila menstruacijo tako kot prej, točno na 28 dni. Meni je moj zdravnik rekel, da lahko začnem takoj delati na , s tem da sva 1. mesec pazila, ker je bilo vprašanje o tem, da mogoče imam tudi pregrado. Pregrado sicer imam, ampak zelo minimalno, tako da se je ni splačalo odstraniti. Potem pa sem 4. mesec po odstranitvi jajcevoda zanosila in rodila in vse je bilo v redu . Edino zdaj se pa trudiva že 1,5 leta in nič To pa najbrž veš, da lahko samo vsaki drugi mesec zanosiš, ker jajčnika izmenično sprostita jajčece, seveda pa lahko tudi oba naenkrat, vendar bolj izjemoma. Zato bodi pozorna na zbadanje in špikanje v jajčnikih, pa tudi na izločanje sluzi in tisti mesec maksimalno izkoristi plodne dni za To pa ni čisto res. Lahko je npr. dva meseca zapored jajčece iz levega jajčnika. Ni nujno da se redno izmenjujeta. Meni je več mesecev skupaj ovuliral levi jajčnik. Ja, sej nisem hotla rečt, da je to pravilo, kar seveda ni. Le fiziologija naj bi bila taka, kar tudi pri večini je, so pa tudi velika odstopanja, kot si tudi sama imela v tvojem primeru. Po moje to "pravilo" izmenjavanja sproščanja jajčeca bolj drži v primeru, ko ima ženska zdrava rodila oz. jajčnike.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?