Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 16.7.2008 9:44:32
|
|
|
|
mojca*
|
ja, take jaz tudi iščem...... do sedaj jih nisem videla, razen blago v trgovini ki zavese šiva...samo cena.... torej, čakam jaz tudi na odgovore....
|
|
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 16.7.2008 9:51:15
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem jo na Ebayu kupila že narejeno in me je stala 25€ s poštnino vred. Je sicer z Medvedkom Pujem, ampak imajo svašta... LP
|
|
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 16.7.2008 10:00:17
|
|
|
|
košuta
|
Poglejte v Velani v LJ ali kakšni njihovi trgovini. Jaz sem tam kupila zaveso z levčki in račkami. Pa so imeli še ful drugih otroških motivov. Sama sem kupovala v trgovini v Planetu Tuš v Celju.
|
|
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 16.7.2008 11:06:07
|
|
|
|
Janya
|
V bauhausu je velika izbira otroških motivov sicer na meter ampak tam jih tudi šivajo
|
|
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 16.7.2008 12:40:51
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz sem jih v ikei kupla
|
|
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 16.7.2008 13:41:20
|
|
|
|
danana
|
Zavese z zirafami imajo v Obi-ju na Rudniku. Sem jih tudi sama gledala, ker imamo sobo v tem stilu. Mislim da je cena nekaj cez 9 Eur na meter, sivanje je pa zastonj.
|
|
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 16.7.2008 15:41:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa Rutar ima tudi ful izbiro tekstila za otroške sobice. Sicer veliko po katalogu, ampak če se kak poseben motiv išče.... cen pa ne vem.
|
|
RE: zavese z otroškimi motivi 17.7.2008 9:50:13
|
|
|
|
carly
|
O najlepša hvala, bom šla najprej v Obija v Kranj pogledati, mi je najbližji, če pa tam nič ne bo, bomo šli pa enkrat na izlet v Ljubljano.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ko otrok rišem_mKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (
29%)
okaram, česa ni lepo narisal (
2%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
2%)
narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (
3%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
64%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
1%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!