vodene koze (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dadica -> vodene koze (27.2.2005 9:51:54)

Mislim da večje smole ne morem imet.po 2,5 letih sem končno zanosila,sem v 6 tednu in včeraj sem dobila vodene koze:((:((,
prosim pomagajte sem čisto obupana.
so vodene koze enako nevarne kot rdečke, se je kateri to zgodilo in je potem imela otroka!
Prosim za pomoč

obupana dadica in:duda:

TaRe* -> vodene koze (27.2.2005 9:56:25)

Predvidevam,da misliš norice,ne.?
:zmeden2:

dadica -> vodene koze (27.2.2005 9:57:20)

ja vodene koze ali norice vse je isto!

TaRe* -> vodene koze (27.2.2005 10:13:32)

ja,to je eno in isto.Predvidevam,da si štajerka.
Jaz sem nekje brala o tem,med mojo nosečnostjo,ker jih tudi sama nisem prebolela kot otrok.
Spomnim se,da je nevarno če zboliš par dni pred porodom,ali pa ko je:duda: že nekaj dni star,ne spomnim pa se,kaj je v tako zgodnji nosečnosti. Upam,da ti bo katera znala povedat,drugače pa držim pesti.:miska:
Bom še malo pobrskala med starimi revijami....:miska:

TaRe* -> vodene koze (27.2.2005 10:39:25)

hoj
Ne nekaj sem našla..Najhuje je,če nosečnica zboli med 13.in 20.tednom,ker se takrat razvijajo najbolj pomembne stvari.
Paziti pa se moraš tudi sama,ker je nevarnost,da dobiš pljučnico.V tem primeru je potrebno zdravljenje z protivirusnim zdravilom /aciklovirjem/.
Torej drži se,jaz pa bi na tvojem mestu poklicala šeG,da ti pove kaj več.:rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> vodene koze (27.2.2005 11:31:36)

dadica jaz ti svetujem, da greš čimprej do zdravnika, da ti pomagajo kar ti lahko,... :rozica:

Nogavička -> vodene koze (27.2.2005 11:43:40)

Procent okvar pri plodu, kadar nosečnica zboli za noricami v zgodnji nosečnosti je zelo nizek (pribl. 2%)

Če imaš možnost priti danes do zdravnika, pa vseeno pojdi (kar na urgenco). Ali pa vsaj pokliči. Že zato, da se takoj začne primerno zdravljenje.

L.p.:rozica:

Tea

Stran: [1]