mala je zakuhala (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

kristinaj -> mala je zakuhala (16.7.2008 9:02:27)

včeraj sem jo šla iskat k mami  in ko se je zbudila je pekla, da sem jo s težavo držala v naročju.... ob 18 sem ji dala paracetamol svečko in je bilo v redu... ko sva prišle domov je ob 20 15 zaspala in drgnila do jutra do 6,30... ponoči sem ji s svečko paracetamola zbijala vročino ob 21, ob 00 in ob 4,30 pa nobenkrat ni padla pod 38 stopinj. max je imela 39,7.... zjutraj smo se zbudili s 37,7 merjeno v ušesu, ker drugače ne pusti....

večerjo je lepo pojedla - čokolešnik, ponoči sem ji pa dala breskov sok za pit, zjutraj je popila cca 2dcl kakava....

danes ob 12,15 imam kontrolo pri p

ima katera podobno zgodbo... kaj bi to lahko bilo? ni prehlajena in tudi ne kašlja......

Maxica -> RE: mala je zakuhala (16.7.2008 9:16:04)

Kakšna viroza verjetno.

BAMBINA_ -> RE: mala je zakuhala (16.7.2008 9:55:30)

Pri našem malem je 1x bilo podobno. Visoke vročine (okoli 39,5° C) nismo mogli kaj dosti zbiti niti s svečkami. Apetit ni bil kaj dosti zmanjšan, pa tudi počutje je bilo ok. Še vedno se je smejčkal, bil je edino bolj švohcen. Po cca. treh dneh je vročina povsem padla, nato so se pojavile pikice po telesu. Imel je 6. bolezen. Mogoče ima tvoja tudi to.

FLASK_A -> RE: mala je zakuhala (16.7.2008 10:23:48)

kaka viroza najbrž. kar zbijajte s svečkami in hladnimi obkladki, če ne gre drugače. pa veliko tekočine naj popije. taka vročina baje lahko traja tudi tri dni, tko da kar vztrajno zbijajte.

FLASK_A -> RE: mala je zakuhala (16.7.2008 10:27:47)

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Pri našem malem je 1x bilo podobno. Visoke vročine (okoli 39,5° C) nismo mogli kaj dosti zbiti niti s svečkami. Apetit ni bil kaj dosti zmanjšan, pa tudi počutje je bilo ok. Še vedno se je smejčkal, bil je edino bolj švohcen. Po cca. treh dneh je vročina povsem padla, nato so se pojavile pikice po telesu. Imel je 6. bolezen. Mogoče ima tvoja tudi to.

bambina, kako so pa izgledale te pikice? A mi lahko opišeš?

ksenija12 -> RE: mala je zakuhala (16.7.2008 13:03:41)

Pri nas je podobno, smo imeli danes kontrolo in je vse ok, lahko da gre za šesto bolezen.
Možen pa je tudi uroinfekt.
Povej, kako se je razpletlo?

tins -> RE: mala je zakuhala (16.7.2008 20:37:22)

Moja tamala je zakuhala včeraj popoldne, zjutraj smo bili pri pediantrinji in dali vodo in kri-zelo povišani levkociti in Hiconcil...sem ji pa danes dala že tri svečke-temp.ji vsakič naraste do 39. Upam, da bo kmalu mimo. 

BAMBINA_ -> RE: mala je zakuhala (16.7.2008 20:45:36)

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

bambina, kako so pa izgledale te pikice? A mi lahko opišeš?

Drobne rdeče pikice in flekci različnih velikosti, posusti po trebuščku in hrbtu. Ko mu je bilo vroče, so bile zelo vidne, ko mu je bilo hladno, pa zelo zelo malo.

Stran: [1]