|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hauck jeep jogger
16.7.2008 8:49:42   
miška38
Pozdravljene!
Kot povsod drugod v družinah, kjer z nestrpnostjo čakamo novega družinskega člana, se tudi mi ubadamo z nabavo vozička. Nama je v "oči padel" Hauck jeep jogger drap/rdeče barve... vsem tistim, ki že imate izkušnje s tem bom zelo hvaležna za vsako informacijo, med drugim me zanima:
  1. ali se da obrniti?
  2. ali paše lupinica Maxi Cosi na ta voziček?
  3. manjka sprednja zavora - ste jo pogrešale?
  4. a je težak?
  5. s se na majhno zloži?
  6. kaj ste pogrešale?
  7. če ste ga kupile v tujini preko spleta, kakšna je bila poštnina?
  8. če ne bi vzele tega, za katerega bi se odločile...
  9. ...

Cena je zelo ugodna, zato sem kar malo skeptična če je voziček dovolj kvaliteten...

Hvala za vsako informacijo in obilo lepih trenutkov z vašimi user posted image  vam privoščim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hauck jeep jogger
16.7.2008 17:46:51   
Ryssa
Če imaš v mislih trikolesnika potem ti lahko odgovorim na naslednje:

1. obrnit se ga ne da.
2. maxi cosi originalno ne paše gor, baje se da dokupit neke adapterje - vprašaj v babycentru.
4. ni težak, mislim da ima nekje 12 kg.
5. zloži se na majhno, za v prtljažnik ni potrebno sneti koles.
6. jaz osebno sem ga imela že doma pa sem ga zamenjala, ker me je motilo to da se ne obrne pa še nobene pametne vreče oziroma torbe za novorojenčka nisem našla. Ni se mi pa zdelo ok da bi novorojenčka vozila kar tako, saj imam namen biti veliko na sprehodih in je bolj zaščiten v kakšni košari. Nekatere pa to ne moti in so vsesplošno zadovoljni z njim.

(odgovor članu miška38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2008 21:55:52   
nastiya
Miška!

Mene pa zanima, če si ga kupila in sicer preko spleta ali kako drugače?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2008 23:11:28   
moyca
mene tudi zanima, kje se dobi ta voziček!!!

(odgovor članu nastiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.