Polona31 -> Nadaljevanje... (16.7.2008 7:34:44)
|
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2907202&mpage=1 Sem vam obljubila da vam sporočim kako se zadeve razvijajo in....sem se odločila in šla na naslednji zmenek. Kraj kjer sva se dobila sem določila jaz in je prišel, nezmečkan. Bilo je O.K. sva se pogovarjala, spila pijačo, ki je ni pozabil plačati in šla. V petek mi pošlje SMS da me v soboto povabi v Logarsko dolino. Mi je bilo fino, ker je tam ful lepo in že dolgo nisem bila tam, vendar...ko sva se zvečer slišala, da se dogovoriva ob kateri uri greva, kje se dobiva...je bilo zanj samoumevno da bom jaz vozila. Halo...do kraja kjer je on doma, bi se morala pripeljati 25km in še nato 100km, vabi pa on. Ker je v soboto prišlo doma do nepričakovanega dela, sem imela dober izgovor. Se dobiva včeraj...ker me je moj bivši, ki je bil profesionalni lažnivec naučil previdnosti, sem mu postavljala vprašanja, ki sem mu jih že postavila. Če govori resnico, bo povedal vedno enako. In rezultat...na prvem zmenku je bil rojen leta 1973, včeraj je bil pa leta 1971. Ker pa imam v službi dostop do različnih podatkov, vem da je lagal prvič in drugič. Ne vem v čem je fora, lagati o starosti vendar če ni sposoben govoriti resnice pri malenkostih, kako naj mu potem verjamem da govori resnico pri pomembnih stvareh. Kakorkoli, z lažnivci ne mislim imeti opravka NIKOLI VEČ!!!
|
|
|
|