voziček marela (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


sarka -> voziček marela (16.7.2008 7:14:18)

Vem, da je bilo o tem napisanega že full veliko, mene pa v bistvu zanima, a imajo kakšne poceni marele v arielu ali pikapolonci. Glede na to, da jo bomo najbrž potrebovali samo tri tedne na morju, ne iščem ravno ne vem kakšne kvalitete. Zaenkrat imam ogledano marelo v Baby centru (akcija 35 eur), samo je samo v modri barvi (mi imamo pa 1,5 letno frajerko; saj drugače je barva ok, samo bi mogoče še mal pogledala. Pa glede na to, da na spletni strani ariela nič pametnega ne najdem, me zanima kakšno imajo kaj ponudbo, če je v kratkem kdo tam kupoval.

Lep pozdravček




Jančika_ -> RE: voziček marela (16.7.2008 7:41:40)

Ariel je samo še uvoznik, ne več trgovina (trgovine je prevzel BC). Na spletni strani piše: "izdelke, ki jih zastopa podjetje Ariel, je moč kupiti v trgovinah Baby Center, Pikapolonica, Direndaj, v trgovskih verigah Mercator, Spar, DM, Tuš, E Leclerc, ter v lekarnah."




kristinaj -> RE: voziček marela (16.7.2008 11:00:50)

saj imam tudi jaz punco v modrem vozičku...... pa kaj potem.... roza, rdeče, belo, še lepše pride do izraza.....

je pa mama dobila, slučajno je bila v mc, v mislim, da turbo limac, so imeli akcijo marelo od babideal za 15 EUR.....




matjaz81 -> RE: voziček marela (18.7.2008 9:41:17)

centru (akcija 35 eur), samo je samo v modri barvi (mi imamo pa 1,5 letno frajerko; saj drugače je barva ok, samo bi mogoče še mal pogledala. Pa glede na to, da na spletni strani ariela nič pametnega ne najdem, me zanima kakšno imajo kaj ponudbo, če je v kratkem kdo tam kupoval.


tukaj imajo eno cenovno ugodno marelo. poglej:
http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=182&hid=18




tana-2 -> RE: voziček marela (18.7.2008 11:27:19)

Ta na Igrariji je res kvalitetna, jo ima kolegica in so neverjetno zadovoljni. Imamo pa mi eno staro, ki smo jo kupili samo za lanskoletno potovanje (že rabljeno), brez strehice, čisto navadna. Če jo potrebuješ samo za morje, bi bila po mojem dovolj. Če plačaš poštnino, ti jo dam. Sporoči.




Stran: [1]