Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rab-San Marino - konkretne fotke ? 16.7.2008 8:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila lani na Rabu v Barbatu in smo se šli 2x kopat na rajsko plažo, se pravi v ta zaliv, kjer je tudi naselje San Marino ... za male otroke, ki ne nesejo več vsega v usta je pomoje prav sper, ker je zelo dolgo čisto plitka voda (do gležnjev) in brez skal, tako da ti ni treba biti skos na pozor, kam se bo butnil ... samo pač mivko je potrebno odmislit, ker je res povsod. Sem videla lani eno familijo, ki je oni šotor arafat postavila kar v vodo in sta potem ata in mama spodaj ležala na ležalnikih, otroka sta se pa okrog igrala v vodi, a vseeno v senčki Kak je pa kemp, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Rab-San Marino - konkretne fotke ? 16.7.2008 8:42:24
|
|
|
|
brkn83
|
slik sicer nimam, drugače je pa kamp lepo urejen. Edino kar me je mogoče zmotilo to, je predvsem zelooooooo velika gužva. Namreč šotori so postavljeni en do drugega in ni kaj veliko placa vmes. Plaža je sicer res ful lepa in primerna za otroke, ker je res ful daleč nizka voda - kar se meni sicer preveč ne dopade. Poleg tega mi pa tudi ni bilo všeč, ker je povsod v kampu tudi mivka in jo nekako imaš povsod, še ko greš spat jo sabo nosiš. No tako je bilo ene tri leta nazaj, ko smo hoteli tam kampirati, pa sploh nismo našli prostora za naš šotor, ki je pa kar velik, imamo šotor za 6 oseb. no in ker nismo našli primernega prostora za naš šotor smo se raje odločili da gremo iz Raba na Pag - v kamp Straško.
|
|
RE: Rab-San Marino - konkretne fotke ? 17.7.2008 6:24:53
|
|
|
|
rody
|
Hvala vsem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Lahko nosečnica smuča?Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?