JEŠA -> RE: Kako se preneha dojenje? (16.7.2008 14:20:24)
|
Jaz pa imam problem. Mala je danes stara 10 mesecev in vedno bolj nora na joške. Ful sem v dilemi ker ne vem kaj naredit glede prenehanja dojenja. Po eni strani si želim dojit še vsaj do konc avgusta in pol preden grem v službo (začetek septembra) prenehat, po drugi strani pa ne morem več...... Mala že od rojstva je po malem na 2 uri, prve mesece je ponoči zdržala tudi 3-4 ure, zadnje čase pa le še uro, uro in pol,...največ dve. Odvisno če prihaja kakšen zobek. Kajti pri 8 mesecih smo dobili že 7 zobkov. Zadnje čase težko zaspim nazaj in sem ful ful utrujena, danes vidim, pa da imam tudi manj mleka,.... Zame je to ful izčrpajoče in ne vem kaj bo ko bom šla v službo saj zdej potegnem z njo spanje do 9,30 zjutraj, ma pol....... Mala pa ne mara niti dude niti flaške,... Malček je še pila vodo al čaj zdej pa pije na silikonski nastavek. Ful jo imam rada a v meni bije bitka, al nehat in kako nehat..... al nadaljevat. Ponoči sem probala ji dat za pit kaj druzga a tuli kot nora.... Prosim vas za kakšen nasvet. Hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] LP Ješa
|
|
|
|