Modiana -> RE: Ležišče? (31.7.2008 17:45:04)
|
No pa da vam še jaz povem svojo izkušnjo z ležišči. Sama sem si pred 2 letoma nabavila dormeo v trgovini, ki ni bila specializirana za prodajo ležišč. Ker nisem vedela, sem ga postavila v posteljo z zaprtim dnom. Groza!! V roku enega leta sem ugotovila, da smrdi po zatohlem in se v njemu nabira plesenj. Na splošno nisem bila zadovoljna, saj je na mojo povečano težo in poudarjene boke pretanek, pa še na sintetični peni se preveč potim. Romal je direkt v smeti! Pred časom sem se odločila za nakup nove postelje in hkrati tudi novega ležišča. Ker sem iz Obale sem obiskala le lesnino, dollar in Slovensko posteljo. V dollarju so po dolgem in počez hvalili latex, v lesnini pa so mi rekli, da je latex zastarela zadeva in da so danes v glavnem vsa ležišča narejena iz pen in da so le te super. V Slovenski postelji so bili dokaj korektni in dobro podkovani z znanjem. Odsvetovali so mi pene, ker so vroče, latex je za mojo težo ni najbolj primeren, tako da sem se odločila za nakup pri njih, in sicer ležišče iz žepkastih vzmeti z plastjo 100 % naravnega latexa. Ležišče je super, dobro se mi prilagaja in se mi zdi, da veliko boljše spim kot poprej.
|
|
|
|