ebay.com (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

*Najchy* -> ebay.com (15.7.2008 14:34:33)

ojla. a mogoče katera ve, koliko pride poštnina, če kupiš preko ameriškega ebaya? a se sploh splača?

Klaudia -> RE: ebay.com (15.7.2008 20:41:19)

Odvisno kaj kupuješ. Sama sem hotla naročit voziček ki ima 7kg pa bi me poštnina prišla 150$. PArtner je pa naročal nekaj majhnega za avto in ga skupaj s poštnino pride ceneje kot tukaj. Se pa tudi pozna, da je trenutno 1€= 1,6$

3jeMi -> RE: ebay.com (16.7.2008 9:41:33)

Pri oglasih na ebay-u ponavadi prodajalec navede koliko bi prišla poštnina. Če pa ne oz. se ti zdi malo čudno, pa mu pred naročilom najprej piši in ga vprašaj, če sploh pošilja v Slovenijo (eni ja, drugi ne, nekateri pa so celo toliko razgledani (v Evropi), da rečejo, da izven EU ne pošiljajo) in koliko točno bi prišla poštnina.

N.SI -> RE: ebay.com (16.7.2008 12:20:48)

uhh, to isto mene zanima ampak za amazon.com... pa bolj ko čekiram njihove strani, manj mi je jsno, kaj in kako... da sploh ne omenjam, da ne vem, če pošiljajo v Slovenijo...

3jeMi -> RE: ebay.com (16.7.2008 14:20:45)

amazon načeloma pošilja... ker ti lahko naročiš na angleškem amazonu, pošiljko pa lahko dobiš tudi iz nemčije... ker pošljejo od tam, kjer imajo pač zadevo na zalogi...

na ebay-u so različni prodajalci (kot na slovenski bolhi), amazon je pa amazon (tako kot slovenska ena a)

N.SI -> RE: ebay.com (16.7.2008 14:32:39)

cool in hvala 3jeMi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] - super

Stran: [1]