Vetrovne kapljice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

kepa* -> Vetrovne kapljice (26.2.2005 21:45:46)

Jih katera uporablja, kako se obnesejo in koliko jih date? Lahko bejbi postane odvisen od njih glede na to, da so sladke?

s1 -> Vetrovne kapljice (26.2.2005 21:51:22)

Mi smo jih uporabljali po potrebi. Ko so se pojavili krči sva mu kar na dudo dala kapljico pa v usta, naenkrat 2-3, če je bilo hudo tudi štiri. Ponavadi so zelo pomagale. Prej smo ji dajali sab simpleks pa niso nič nucale. Mislim, da odvien od tega ne more postati.

NIN@ -> Vetrovne kapljice (26.2.2005 21:59:59)

Ne se bati odvisenosti ni!!! pomagajo pa ali pa blažijo sigurno. Mi jih imamo po potrebi jih uporabimo od 2-3 ponavadi pozno popoldan ali pa pred spanjem. Kapljice so vsekakor super tudi za poznej ko bo mali že večji in bo jedel raznoliko hrano.

lp
nin@

Pikca -> Vetrovne kapljice (26.2.2005 22:23:47)

A se te kapljice dobijo kje v Lj.? Mi imamo zdaj ene podobne, ki jih delajo v lekarni na Viru pri Domžalah, ker pa jih bo ravno zmanjkalo, bi zdaj poskusila s temi.
Lp, Pikca

kepa* -> Vetrovne kapljice (26.2.2005 22:25:33)

Pikca, jaz jih imam od koroskih lekarn in sem jih tudi kupila na Koroskem. Za drugje pa ne vem.

NIN@ -> Vetrovne kapljice (26.2.2005 23:30:48)

Sam Koroška jih prodaja Slovenj Gradec in Ravne. Sem se že pozanimala če jih pošljejo po povzetju pa so mi negativno odgovorili:(

lp

Skabi -> Vetrovne kapljice (27.2.2005 7:23:03)

Pred tremi leti so ti jih takoj poslalili. Zdaj pa res nočejo več.
MEni se zdi, da sem nekje naRR prebrala, da jih prodajajo še v eni lekarni v BTC.

tia&silvija -> Vetrovne kapljice (27.2.2005 8:39:39)

Kolk jaz vem so vetrovne kaljice tudi kuminove kapljice in jih lahko kupiš v vseh lekarnah.
Lahko pa se motim in so to dve različni stvari.

No, mi imamo kuminov sirup. Sicer naša nikoli ni imela krčev ampak ko je kriza in jok 100 na uro ji dam mal kapljic na dudo in je boljše.

LP, S&T

katarinca -> Vetrovne kapljice (27.2.2005 11:48:19)

Nam so najbolj pomagale kapljice korošklih lekarn. So sicer zelo sladke, tako da jih priporočajo pred dojenjem (izpiranje ust), VENDAR RES POMAGAJO. Takrat, ko je najhujši jok se otrok pomiri ali kaj...

Uporabljali smo jih le ro treh mesecev, potem nas ni več zvijalo, še sreča.

Lep pozdrav,

Katja

Stran: [1]