Gina -> nekaj vprasanj (26.2.2005 20:33:47)
|
To ti bo vsaka drugače povedala, jaz ti lahko povem, kaj sem imela jaz - rojen je maja:) Pižamic nisem posebej kupovala, je imel dosti bodijev in majčk in žabic, pa hlač, da so bile na začetku tudi za ponoči. Konec poletja je začel uporabljati tudi pižamice, te so bile pa že št. 74, ali mogoče 68 in so bile bombažne. Prvih par mesecev, dokler se ne obrača ne rabi spalne vreče, pri kakih 3-4 mesecih pa že. Meni so praktične malo večje, (naš ima že od takrat, pa še mu je prav št 92) mehke, malo podložene, brez rokavov. Brisače sem imela 3, uporabljala nisem skoraj nikoli nobene, ker so mi nepraktične in hitro so otročku premajhne. Navadne so čisto ok. Naš ima aventove flaške in zdaj tudi dude. Zdaj so tudi nukove zelo podobne in po moje ravno tako super. Da se jih fino prat. Duda za novorojenčka je skoraj boljša nukova, ker ima večjo odprtino za dojenčkov nos, kasneje je pa meni boljša aventova, ker po nukovi ostanejo na ličkih sledi, če ima občutljivo kožo, ker so oblike kot obraz, se pravi ukrivljene in se ga tiščijo (aventove pa ne).
|
|
|
|