Kopiranje map(fotk) na dvd... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

HuAnita -> Kopiranje map(fotk) na dvd... (14.7.2008 22:12:23)

Kako to naredim???? Kolegici se je sesul računalnik, v maloro so šle vse fotke, zato bi si rada naredila dvd-je, pa nikakor ne gre... Ko označim mapo s fotkami, ki bi jo rada skopirala, kar ne gre in ne gre....????? In sme že vsak nora od tega...  Mi lahko kdo povsem laično pomaga, kako naj se tega lotim....?

Anonimen -> RE: Kopiranje map(fotk) na dvd... (14.7.2008 22:28:52)

Morda s kakim programom za zapect na DVD? Sej ne mores kar odpred praznega DVDja in mape na racunalniku in prenasat - razen s carovnikom (ponudi ti "zapisi podatke na DVD" al nekaj takega  in se ti odpre novo okno) ali pa s programom - npr. Nero. 

Naja31 -> RE: Kopiranje map(fotk) na dvd... (14.7.2008 22:29:19)

Na DVD jih moraš zapečt in ne samo copy paste.
A imaš Nero?

ona -> RE: Kopiranje map(fotk) na dvd... (14.7.2008 22:36:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Na DVD jih moraš zapečt in ne samo copy paste.
A imaš Nero?

Točno tako!

HuAnita -> RE: Kopiranje map(fotk) na dvd... (14.7.2008 22:37:43)

Imam Nero, ja. Imam varianto avdio, video, shrani dokumente... Pa enostavno ne gre. sem mislila, da če so pač prevelike mape, sem dala za foro eno mapo za skopirat, pa ne... Kao začne kopirati, potem pa nič....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

SANDY -> RE: Kopiranje map(fotk) na dvd... (15.7.2008 9:27:47)

a pa ma kolegica sploh za DVD v računalniku. Lahko ima samo CD. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

SANDY -> RE: Kopiranje map(fotk) na dvd... (15.7.2008 9:30:09)

Pri  nerotu ko ga odpreš imaš spodaj te aplikacije ki si jih naštela na vrhu pa imaš možnost CD in DVD, in CD/DVD katerega morš označit s DVD. Je tak majhen oknček s puščico ob strani.

cessy -> RE: Kopiranje map(fotk) na dvd... (15.7.2008 12:25:15)

če uporabljaš npr. gmail si na compa naloži program Picasa in si preko njega naloži vse fotke na gmail, samo si označiš da želiš zaseben album pa je, gre hitro pa ziher je. ker dvd se tudi lahko kaj pokvarjo.

al pa če si kupiš kak zunanji trdi disk pa ga imaš samo za fotke.

Stran: [1]