SOCIALNA POMOČ (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

india -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 18:29:36)

Danes sem slučajno pogledala na odločbo za socialno pomoč in ugotovila, da mi velja le do 28.2!

Ker sem prvič v takem položaju, da moram podaljšat vlogo za socialno pomoč, me zanima,če veste, ali sem prepozna, ali bo veljalo, če grem v ponedeljek tja in kakšen je postopek za podaljšanje?

Upam, da ne bom ostala še brez teh nekaj tisočakov zaradi pozabljivosti?

lp, Miška:miska:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.2.2005 18:41:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

india -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 19:02:20)

Joj, Bagi, pozlatile ti se riječi!!!!
Sem že ves čas ful na trnih ko ne vem če bom porihtala!:ups::ups::ups::zmeden::zmeden:

Teni_ -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 19:14:26)

Mislim, da si prepozna, ker moraš vlogo oddat v začetku tistega meseca, ko ti poteče. To pomeni, da bi jo morala oddat v začetku februarja. Čimprej jo oddaj. Marca je 100% ne boš dobila, možno pa je, da jo dobiš 6.4. ali pa potem 21.4. Žal!

LP,
Mojca:rozica:

Anonimen -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 19:21:51)

jap tak kot je rekla mojca, bos pac v aprilu 2 dobila,eno 6. eno pa 21.!smo ze enkrat tudi pozabli:ups:

india -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 19:44:48)

Ja,me je pa zdaj kolegica klicala in rekla, da najbrž nisem prepozna, ker gre samo za podaljšanje in bo šlo skozi! To pa zato, ker ni nobenih sprememb!:zmeden::zmeden::zmeden:

Anonimen -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 19:52:53)

aja?:zmeden2:no nevem odvisno tudi od socialne delovke, mislila sem pa da ce se nisi dala vloge noter da nebo slo.ker traja nekaj casa da se zmenis za termin, pa potem da ti odobrijo,vsaj pri meni je tak:muca:

Moja kolegica ma pa cisto drugace..ona sploh ne rabi na vlozisce it, pac poklice soc. delavko pa se kar po tel. zmenita za termin in ima vse urejeno v tednu ali malo vec!:sloncek:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.2.2005 19:54:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

babylove -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 20:07:09)

Miška, 100% je tako:
Do zadnjega v mesecu moraš oddati za naslednji mesec. Torej, če neseš v pon., nisi prepozna in ne boš 'skozi padla' za marec. Verjetno boš edino malo kasneje dobila marčevski denar, ker ne bodo uspeli vloge tako hitro obravnavat. Roka za podaljšanje pa nisi zamudila (razen če v pon pozabiš vlogo odnest:)- ).

india -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 20:09:22)

nina_nana, jaz imam verjetno najboljšega referenta na celem CSD, sicer zelo počasi dela, ko si pri njem, pa ponavadi zelooooo dolgo čakaš na njega, a zelo hitro in vedno zelo OK uredi zadevo. Pa ponavadi ne komplicira. Ja, tokrat podaljšujem prvič, se pa spomnim, da mi je rekel, da moram do konca veljavnosti odločbe prit k njemu in prinest pole, pa tudi ta kolegica mi je zdaj rekla, da bi moralo tako bit,ker ne rabijo nič na novo vnašat in tudi dejansko nič drugega ni potrebno kot smao pregledat vlogo.
Da je to odvisno od referenta.
Drugače mam pa jaz z njimi vedno dobre izkušnje:bravo::bravo:

Ja, Bagi, hvala, da si na moji strani,....si bom kmalu note pogrizla,ko ne ne vem, pri čem sem???:miska:

Anonimen -> SOCIALNA POMOČ (26.2.2005 20:35:59)

Drugače je tako, da moraš vlogo ponovno oddati oz. podaljšati do najkasneje 20 v mesecu.Pri podaljšanju vloge pa moraš priložiti, da si prijavljena na Zavodu za zaposlovanje, vendar, ker sklepam, da v letošnjem letu še nisi oddajala vloge, moraš priložiti še katastrski dohodek, ker imajo neke nove obrazce, pa tudi zato ker je novo koledarsko leto.
Vendar če imaš, tako kot ti praviš dobrega referenta, upam, da ti bo uspelo.

Blink1 -> SOCIALNA POMOČ (27.2.2005 14:47:42)

Ola

jaz sem oddala vlogo za podaljšanje 17.1. Poteklo pa mi je 31.1. Ta mesec nisem nič dobila, razen včeraj po pošti vabilo, da naj v sredo pridem k svetovalki in prinesem izpis katastrskega dohodka.

hudiča...upam, da bom dobila marca še za februar...ampak....tu te hitro odpikajo za en mesec:grrr::grrr:

upam, da se boš lahko zmenila:love:

Stran: [1]