Paštetka -> RE: spanje (15.7.2008 8:22:06)
|
Paštetka tudi zbujanje na pol ure ne prepreči vzroka....v pol ure se lahko marsikaj zgodi ....ko smo že pri temu..... prepreči itak nič ne. Spremeni pa dejstvo, da je manjši odstotek smrti v posteljki, če otrok spi na hrbtu ali boku tja do 4 meseca. Kar se pa tiče lažnih alarmov... se ne da niti za 0,005% primerjati s tistim ta pravim. In pravim, ker smo mi to že 2x dali skoz, lahko samo povem, da sem, bom in bi vse storila na tem svetu, da bi še znižala ta % možnosti v smrti. Sj pravim, dokler te to ne doleti o tem tudi ne razmišljaš tako kot jaz. Jaz pri 1. otroku tudi nisem. Zato, mamice, nič vas ne stane, če date otroka spat na bok ali hrbet. NE bom vas več prepričevala, samo pomagati vam želi in svetovati, da en boste šle skozi kar smo mi. Jaz sem ji celo pri 2. mesecih začela dud tiščat v usta, ker tudi to zmanjša odstotek smrti. In sem bila tako žalostna, ker je ni hotela sprejeti. Želim vam povedati, da jih cartajte, čuvajte, pa se nič ne sekirajte, če se vam zato, ker ne spi na hrbtu malo več x zbudi. To bo minilo in bod slej ko prej spali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|