Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 7:56:14
|
|
|
|
zmajči25
|
Kar pogumno se pritoži in glasno povej svoje! Ne čudi me, da te je ta doktor tako obravnaval, ker ima tak (vzvišen in nekorekten odnos, popil pamet celega sveta) odnos do drugih pacientov (sem že marsikaj slišala na njegov račun pa si ljudje niso upali nič rečt). Mislim, da človek s takim odnosom do soljudi ni za zdravnika, enako velja za sestro. Prav je, da si objavila njuni imeni, mogoče pa bo še kdo spregovoril... Zato pa je takšno stanje v zdravstvu, ker si nihče ne upa ničesar reči proti zdravnikom!
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 8:01:22
|
|
|
|
zmajči25
|
V tožbo pa se tudi jaz ne bi spuščala, ker je velika verjetnost, da ne bo iz tega nič, izgubila boš čas in denar pa še kup živcev zraven. Pritožila pa bi se vsekakor pri direktorju zdravstvenega doma oz. bolnišnice.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 8:07:35
|
|
|
|
marty5
|
Čisto prav, da napišeš pritožbo. V tožbe ipd se jaz že zaradi svojih živcev ne bi spuščala. Se pa popolnoma strinjam s tem : Mislim, da če se bo samo en zdravstveni delavec zaradi takšne objave ugriznil v jezik in pacienta obravnaval spoštljivo, pa čeprav samo zato, ker se bo bal, da se mu zgodi podobno, je bila objava že za nekaj vredna. IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
< Sporočilo je popravil marty5 -- 15.7.2008 8:08:43 >
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 8:12:07
|
|
|
|
Vešča
|
Se strinjam glede tožbe - profitirali bodo samo odvetniki. Žal nismo Amerika na tem področju. naše sodstvo je v kur**. Drugače pa te popolnoma podpiram. Tudi sama sem s kolegico enkrat nastopila proti nekomu zaradi ene svinjarije, ki jo je počel (sicer ne iz zdravstva, a vendarle kao velika živina). Čeprav po sodni poti nisva nič dosegli (tožila je ona, jaz itak nisem imela denarja za to), je pa tip v parih letih, ko je trajalo vse skupaj (časopisi, preiskava, sodišče) dobil rano na želodcu, pustila ga je žena in na koncu je izgubil tudi službo. Tako da čeprav je sodstvo zatajilo (po več letih je zadeva še vedno v nekem predalu), je tip kljub vsemu dobil svoje. Predvsem si pa ne upa več početi takih svinjarij.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 8:21:45
|
|
|
|
pipi
|
Ja, seveda in potem mali ljudje umirajo pred urgenco, ker jih veliki ljudje ignorirajo.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 9:22:39
|
|
|
|
*kinnie*
|
Annny- to kar si napisala, pa vem, kako izgleda, ker sem 1.nosečnost imela izbranega G v bolnici....in je pod vso kritiko....jaz sem menjala G, ker si niti pod razno ne dovolim vsega.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 10:03:32
|
|
|
|
kalbo
|
Mogoče si ju pa pri seksu zmotila.... Tak doktor bi od mene doživel tak urnebes, da bi ga še en mesec ušesa bolela, govedo zagamano. Enga pasjega odvetnika najet, ampak unga res najbolj pasjega in v tožbo. Če ne drugega mu bo malo ego padel, pa se bo mogoče v bodoče drugače obnašal.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 13:06:54
|
|
|
|
marty5
|
Mogoče si ju pa pri seksu zmotila.... Na to sem pa tudi jaz pomislila
< Sporočilo je popravil marty5 -- 15.7.2008 13:07:25 >
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 14:45:56
|
|
|
|
amaya
|
Meni se je pa zgodilo, da je v porodni sobi sestra mojemu FAKIČA pokazala....Moj se je ravno takrat stegnil in pogledal proti njej (je bila v drugi sobi) in jo videl in ji to tudi nakazal s faco: "I got you" ...vse to pa zaradi ene k***** nadstandardne sobe, ki sem jo z vso pravico zahtevala. Uh, ne bi o tem več. Toliko jajc sem dala skozi zaradi te sobe......na koncu ti pa ponudijo pol tega, kar imajo napisano na oglasni deski v ordinaciji
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 15:05:31
|
|
|
|
marty5
|
Amaya, a je bila to mogoče babica R....? Je tudi z mojim imela fajt .Svašta, namesto v porodni končaš kot v kaki gostilni .....
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 15:14:37
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: marty5 Amaya, a je bila to mogoče babica R....? Je tudi z mojim imela fajt .Svašta, namesto v porodni končaš kot v kaki gostilni ..... ne ni bila ona.... ....se je pa prišla glavna medicinska sestra opravičit zaradi nje (zaradi R). Tudi z njo sem imela nekaj...... Na vsak način so mi trdili, da ni možno dobiti sobe. Da ima ključ jutranja sestra Pa sploh ni bila zaklenjena. Potem pa je R name in na mojega kričala, da je ful polna porodnišnica (kar ni res) in da naju bo sredi noči ven vrgla, če bo treba No drugi dan pa je glavna priškla do mene na osebni pogovor ter opravičevala svoje delavke. Meni pa ni bilo jasno zakaj....danes pa štekam
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 15:32:25
|
|
|
|
bumerang
|
Meni pa ni jasno zakaj in me firbec matra. A imaš kak pomemben priimek zadaj? Glavna sestra v Izoli je name naredila dober vtis - profesionalna in prijazna. Tisto R bi pa morali spokat... sem hotela napisat v živalski vrt ampak si niti živali ne zaslužijo take obravnave. Pa enega dohtarja na R skupaj z njo. S tistim sem se pa jaz skregala.
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 15.7.2008 16:02:31
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Meni pa ni jasno zakaj in me firbec matra. A imaš kak pomemben priimek zadaj? NE, VSAJ DA BI VEDELA NE. MISLIM, PA DA JO JE ENA OD DELAVK ZATOŽILA. Glavna sestra v Izoli je name naredila dober vtis - profesionalna in prijazna. Tisto R bi pa morali spokat... sem hotela napisat v živalski vrt ampak si niti živali ne zaslužijo take obravnave. Pa enega dohtarja na R skupaj z njo. S tistim sem se pa jaz skregala. JAZ SE PA MORAM TEMU ZAHVALIT, KER ČE GA NE BI BILO, NE VEM KAKO BI SE KONČALO Z MANO IN Z MOJIM . DEFINITIVNO NE TAKO KOT SE JE.
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 20.7.2008 11:41:25
|
|
|
|
LoCa
|
tožba pomoje ne bi niti naprej šla, ker v bistvu nisi utrpela nobenih posledic zaradi njune brezbrižnosti. js osebno bi napisala pritožbo, vpis v neko knjigo pritožb pa je pomoje ku da ne bi človk nč nrdu. poleg tega bi napisala v kak cajtng v pisma bralcev in jasno njuna imena navedla, s tem se mi ne zdi nič narobe. tako kot lahko ****amo storitve podjetio, tako se lahko ****a tut zdr. storitev, oni zame pač niso nobeni nedotakljivi bogovi. ampak d0kler boj vsi razmišljali, da brezveze sploh mignit ker se itk nič ne bo spremenilo, se res ne bo in oni bojo še naprej bogovi.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 20.7.2008 13:50:22
|
|
|
|
MTFP
|
pomoje ne bi niti naprej šla, ker v bistvu nisi utrpela nobenih posledic zaradi njune brezbrižnosti. js osebno bi napisala pritožbo, vpis v neko knjigo pritožb pa je pomoje ku da ne bi človk nč nrdu. poleg tega bi napisala v kak cajtng v pisma bralcev in jasno njuna imena navedla, s tem se mi ne zdi nič narobe. tak Se strinjam. Tudi jaz mislim, da pritožba Da, tožba pa ne. sicer pa kak direkt zna to zanimati... Ali pa že dovolj malo po internetu, da jih čim več prebere. PAapa
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 20.7.2008 14:03:56
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny To, kar je pa avtorica te teme doživela, je pa nekaj najbolj sramotnega za zdravstvo; nekaj, česar si zdravnik ne bi smel nikoli privoščiti.Strinjam se s tabo- napiši pritožbo in kakšno 'pismo bralcev' tudi ne bi škodilo..naj ljudje vedo, kaj se dogaja, ker se takim in podobnim dogodkom lahko le s skupnimi močmi postavimo po robu. Lp Se strinjam s tem. S tožbo verjetno res ne boš nič dosegla, ker v takih primerih dohtarji skupaj držijo in ščitijo svoje riti kot da so zlate. Kar se tiče sprejema na urgenci, pa si tega ne bi smeli privoščiti, ker ipak so zaradi tega tam. Pa tudi če bi prišla samo zarad ene male praske. Nima veze, zakaj si prišla. Glede bolnic, porodnišnic, urgenc, dohtarjev, sester... na obali sem pa vedno bolj razočarana.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 20.7.2008 20:46:59
|
|
|
|
Lilu23
|
da je naše zdravstvo katastrofalno vemo vsi, ma kolkr jst vem naj bi bila urgentna ambulanta za res nujne primere... kar se pa tiče tega: Obravnavala sta me kot narkomanko, ki je prišla po dozo. Ko boš začela ti druge spoštovati in upoštevati bodo tudi drugi tebe...
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 21.7.2008 9:40:28
|
|
|
|
lotoska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 da je naše zdravstvo katastrofalno vemo vsi, ma kolkr jst vem naj bi bila urgentna ambulanta za res nujne primere... kar se pa tiče tega: Obravnavala sta me kot narkomanko, ki je prišla po dozo. Ko boš začela ti druge spoštovati in upoštevati bodo tudi drugi tebe... Ja seveda. Ne mi s takimi.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 21.7.2008 15:07:13
|
|
|
|
Lilu23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 da je naše zdravstvo katastrofalno vemo vsi, ma kolkr jst vem naj bi bila urgentna ambulanta za res nujne primere... kar se pa tiče tega: Obravnavala sta me kot narkomanko, ki je prišla po dozo. Ko boš začela ti druge spoštovati in upoštevati bodo tudi drugi tebe... Ja seveda. Ne mi s takimi. zakaj pa da ne???
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 21.7.2008 15:15:20
|
|
|
|
lotoska
|
Zato, ker po mojem mnenju spoštovanje nima veze s strokovnostjo in poklicno etiko zdravstvenih delavcev. Narkomanka je bila pa samo metafora, kot sem jaz razumela.
|
|
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 21.7.2008 15:44:52
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska Zato, ker po mojem mnenju spoštovanje nima veze s strokovnostjo in poklicno etiko zdravstvenih delavcev. Narkomanka je bila pa samo metafora, kot sem jaz razumela. in na to pozabljajo......
|
|
RE: Katastrofa-Lucijska urgenca 21.7.2008 17:52:44
|
|
|
|
srki
|
Meni je tudi znanka povedala eno zgodbo, da so prišli ponoči iz Grčije, zadnji dan jim je otrok zbolel, na letalu dobil visoko vročino in potem so šli iz letališča direkt do dežurnega, kjer sta bila dr. in sestra zelo tečna, ga nista niti pogledala, češ, tudi če ga pogleda, mu ne more dat nobenih zdravil, ker so dežurne lekarne zaprte. No, otrok je imel angino, 40 vročine, je pa pač dala to na znanje direktorju in zdravniku zdravstvenega doma. Eni so pač nesramni. Fajn je, da vsaj nekomu daš na znanje, kakšen je kdo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?