ultrazvok kolkov v Celju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

majči28 -> ultrazvok kolkov v Celju (14.7.2008 15:54:02)

Pozdravljene,

imam eno vprašanje za tiste, ki ste bile pred kratkim na ultrazvoku kolkov vaših otročkov v CELJU. Kdaj se lahko gre, kje je to, kaj potrebuješ. Vem da na odpustnici piše, pa jo imam v zdravstvenem domu.
hvala lepa

Lantea -> RE: ultrazvok kolkov v Celju (14.7.2008 16:27:39)

Jaz sem bila sicer že lani avgusta, tako da sem že mal pozabila. Ampak mislim, da imajo to ob sredah od 13-14 ure. Odvisno pa, kdaj so ti napisali, da imate kontrolo (midve sva jo imeli pri 3 mesecih). Zraven potrebuješ (mislim da) to odpustnico in zdravstveno kartico ter napotnico - kolikor se jaz še spomnim. Kje točno pa je to...hmm...na bolnico se jaz bolj mal spoznam...ampak se mi zdi, da če greš skozi glavni vhod, greš potem takoj na desno in potem v levi hodnik...pa boš videla kje piše za ultrazvok. Najboljš pa, da vprašaš kar na informacijah.
Zdaj ko berem, kaj sem napisala....je vse en sam mislim da[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Oprosti, upam, da te nisem preveč zmedla in da bo katera druga še kaj bolje napisala.

simi73 -> RE: ultrazvok kolkov v Celju (14.7.2008 16:55:21)

Oj!

Sem bila na uz kolkov v Celju pred 10. dnevi, tako da ti lahko posredujem sveže info. Ambulanta za uz dela vsako sredo med 14. in 15. uro. Moraš pa imeti s sabo napotnico pediatra, pa odpustnico otroka iz porodnišnice in njegovo zdravstveno izkaznico. Če greš skozi glavni vhod bolnice, se moraš najprej vpisat pri tistem pultu, kjer so informacije, potem pa greš tja, kjer je urgenca (na desno od vhoda in do konca hodnika, potem levo) in  moraš dokumentacijo oddati pri okencu št. 7 oz. 8. Itak ne boš zgrešila, ker bo tam polno strašev z dojenčki. Potem pa kličejo po vrstnem redu, kot si oddal papirje. Ne se preveč ustrašit gužve, ker ko enkrat začnejo delat, gre vsa stvar zelo hitro naprej. Sama sem prišla z malo tja okoli 14h ure, pa sva bili na vrsti kot 28-ti, gotovi pa potem malo pred 15. uro.
Srečno in upam, da izveš dobre novice!

Stran: [1]