Nov, čisto nov album (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

smrček -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 17:11:08)

Mamica mi je naredila album z slikcami od poroda do enega meseca moje starosti. Poglejte no kak dec sm že...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.2.2005 17:23:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

buča -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 17:24:22)

Waw,res si že mačo...sam mau premejčkn za našo...ha ha.drgač pa so slikice iz por.,za mene itak nekaj najlepšega...;)

Jančika_ -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 17:33:00)

Bagi, v Celju nam otročke takoj po rojstvu takole zapakirajo:)-. Naš je bil tak, da Joe ni vedel, kako ga naj prav obrne (kje je spredaj in kje zadaj).:)- Ampak zgleda, da jim je tako udobno.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.2.2005 17:44:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pupica -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 18:18:50)

luštkano, luštkano:love::love::love:

bagi pri nas na jesenicah so tut očiju tak paketk dal v naročje, ne sicer tkole v žogo, bl tak kot ena štruca:)

nita -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 18:36:42)

:bravo::bravo::bravo:

Zelo ste lepi!!! Drugače pa tudi v Brežicah takole povijejo novorojenčke v prikupne štručke.

L.P. Anita:rozica:

smrček -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 18:45:44)

Pa verjetno jim kar paše not v tistih plenicah, saj majo rokice in nogice tku kot v trebuščku.Gašper je bil ene dve uri tko zavit in je bil čist tiho in zadovoljen.:duda:

Anonimen -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 21:51:33)

Ja, saj tudi v novih knjigah lahko preberemo, da se tako povije otroka, če se pogosto prebuja, ko se sam sebe prestraši, ko krili z rokami. Jaz sem ga včasih v tako raztegljivo dekico približno tako zavila in mu je pasalo.

Pinja -> Nov, čisto nov album (26.2.2005 22:16:53)

Ja luškan fantek ;)!

Tole povijanje je pa zakon, vam povem. Men se je v porodnišnici Taja dve uri drla k jesihar, pa sem sestro poklicala, jo je tkole povila in je takoj zaspala. Imajo občutek varnosti, ker so bili tako tud v trebuščkih. Sem pol tud doma tkole prakticerala, kadar je bila preutrujena, da bi zaspala.

Je pa kot kak prisilni jopič :)-:)-:)-

Stran: [1]