anitaz -> RE: Tiste, ki imate sončna očala z dioptrijo (15.7.2008 9:41:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nu_tella Ojla! Sej gre za tvoje zdravje. Kaj se boš ti sekirala če "smešno zgleda". Jaz sem tudi zadnič uletela v eno čist temno štacuno s sončnimi očali, pa sem še zmeri z njimi več vidla, kot pa če bi jih dol dala. Kaj si je pa trgovka mislila pa... me boli "čoko". Mi je pa ena stara mama k me je prvič vidla lepo prosila, če jih dol dam da me vsaj za sekundo v oči vidi (sva se prvič v življenju vidle) in ko sem jih dala dol in razložila situacijo je prou razumsko reagirala in da kr nej jih mam gor, samo da pač hotla vidt obraz, očke...in mi ni bilo nič čudno... Uglavnem jaz sončnih očal z dioprtijo ne morem prehvalit. Ne vem zakaj si jih nisem že prej šla delat. Edina panika je ko jih je treba med vožnjo menjat... tega se pa probam čimmanjkrat posluževat...ampak se skori vsak dan vozim 1 h v eno smer v službo tako da vremenske spremembe so... Mi je pa mama 1x rekla, da gorje da me kamera v tunelu poslika s sončnimi očali na nosu?!?! Samo meni se še zmeri zdi bolj varno vozit po tunelu s sončnimi očali, kot menjati le ta pred in po tunelu...Kaj pa ve počnete v teh primerih? A ja. Je pa tko. Da jaz imam 2 "navadna" očala in ko vem da bom vozila ss ončnimi imam na nosu "tatrda", ker jih je bolj enostavno menjat, kot pa "Silhuet" (upam da se to ne šteje za reklamo, čene pa nej moderatrji zbiršejo)... ker ta so pa tko mehka, da še ko med hojo (npr, ko grem na malco) rabim 2 roki, da jih dam gor. Ja, seveda jih ne bom menjala med vožnjo. Bom prej naredila nesrečo, kakor pa če jih imam ves čas gor. Saj se vseeno vidi zelo dobro.
|
|
|
|