Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 12:26:03
|
|
|
|
gajka
|
Računalnika ne izklopim, ker je prenosnik. Odklopim ga s štroma, pa itak baterija dela še vsaj 2 uri. Preko wirelessa pa mi tut strela ne more not usekat. Sem pa ravno prejšnji teden zavarovala vso belo tehniko in feršterkarijo za direkten in indirekten udar strele pa za mehanski lom, pa je stvar rešena.
< Sporočilo je popravil gajka -- 14.7.2008 12:28:02 >
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 12:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Med treskanjem nikoli ne ugašam. Živim v bloku in v blok še nikoli ni treščilo.
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 12:32:33
|
|
|
|
jer.za.
|
Midva vedno vse izklopiva. Ne vem zakaj bi tvegala, če ni treba. Tudi ko kam gremo, in če so napovedane nevihte že predhodno vse izkopiva. Jaz pravim "ziher je ziher".
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 13:06:49
|
|
|
|
kjava
|
Treska. Čaaaav!
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 13:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko res ful treska, vse izklopim iz elektrike ja (TVja ne, ker mi je vseen a je al ni), ko se pa malo umiri, pa pridem gor.
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:31:48
|
|
|
|
noe
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ja pa tuširat in umivat (me je že tresl vmes) se takrat tud ni najbolj fajn al pa telefonirat Ja, to je pa mojga tud enkrat, ko se je tuširu, ko je bil še mulc.Potem ga je pa mama še na dvorišče dala stat v tisti nevihti, češ, da je strela v njem. Saj vem, da je hudo, samo jaz se moram tok režat, ko to pripoveduje Drugače pa tudi mi izkapljamo. Zavarovan imamo pa samo pomivalni stroj proti streli.
< Sporočilo je popravil noe -- 14.7.2008 17:32:21 >
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:33:23
|
|
|
|
Zamima
|
Kaj te vem, če fejst treska izklopim, zdaj ko pa tu pa tam malo zagrmi (trenutno je že tak ), pa sem kar priklopljena
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Da, izklopim. MA
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:37:15
|
|
|
|
ZARA
|
Ne. Vajvudajdudet?
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vajvudajdudet? Kuga je pa tu??
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:38:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vajvudajdudet? Kuga je pa tu?? Why would I do that?
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:40:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vajvudajdudet? Kuga je pa tu?? Why would I do that? Hvala. Do penzije mi ne bi potegnilo.
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:42:36
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vajvudajdudet? Kuga je pa tu?? Zara to zato piše, da taki, ki glih ne obvladamo angle, znamo pravilno prebrat . Ampak prej je grmelo, pa tudi jaz nisem izklopila. Sem se pa kar malo zbala, ker ko je zabliskalo, je tudi ekran oz. slika na ekranu "mežikala"
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vajvudajdudet? Kuga je pa tu?? Zara to zato piše, da taki, ki glih ne obvladamo angle, znamo pravilno prebrat . Ni logike . Ne obvladam angle in ne znam prebrat.
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:47:39
|
|
|
|
srki
|
Aja, no, jaz je malo, perfektno res ne, samo Zara se mi zdi, da jo pa v nulo. Al se motim?
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, no, jaz je malo, perfektno res ne, samo Zara se mi zdi, da jo pa v nulo. Al se motim? Zara jo v nulo pa se srbski pravopis je uspela prodat amerom .
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:48:53
|
|
|
|
silvya
|
Odkar mi je lani strela uničila skoraj nov računalnik, izklapljam. Pa da ne boste mislile, da je dovolj, da izklopite računalnik iz električnega omrežja, ker je meni lani uničilo računalnik preko telefonskega kabla in modema.
|
|
|
|
RE: A ne izklopite računalnikov med treskanjem? 14.7.2008 17:58:34
|
|
|
|
Jessy
|
Ja, to je pa mojga tud enkrat, ko se je tuširu, ko je bil še mulc.Potem ga je pa mama še na dvorišče dala stat v tisti nevihti, češ, da je strela v njem. Saj vem, da je hudo, samo jaz se moram tok režat, ko to pripoveduje Drugače pa tudi mi izkapljamo. Zavarovan imamo pa samo pomivalni stroj proti streli. Noro!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?