Annny -> RE: Nekaj vprasanj (14.7.2008 10:43:18)
|
Ojla, nohtke sem strigla s škarjicami za nohtke (ne spomnim se, kdaj prvič),pudra nismo pri nas nikoli uporabljali,dnevno je nisem mazala s kremo po telesu, pač pa bolj po potrebi. Proti raznim pikicam in flekcem je super poparek iz hrastovega lubja (kupiš v lakarni, umiješ z vatko); če pa so pikice posledica vročine, poskrbiš za to, da dojenček ni prepoten oz. ga večkrat umiješ s krpico..Avene je super znamka (uporabljam sama), zato je tudi za otroke prav gotovo fajn. Sama se ne spomnim točno, kateri šampon smo uporabljali najprej, bi se pa izognila npr. Bübchen, ker so pretirano odišavljeni in 'kemični'.Res je, da šampona ni treba uporabljati prepogosto..Všeč mi je DM-ova znamka Babylove, ker ima v redu sestavine..3,5 letno hčerko npr. umivam z njihovim trdim milom, ki mi lepo diši..Drugače pa sta mandljev oljček ali kamilice super za dodajanje dojenčkovi kopeli, pri nas smo uporabljali tudi kopel Linola Fett, ki koži vrača maščobe (zelo mehka in voljna koža po kopanju)..Toliko zaenkrat... Lep dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|