|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.2.2005 19:56:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Spol otroka
28.2.2005 11:04:57   
Anonimen
Pri meni je kazalo :roza: in tudi dobili smo punčko.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Spol otroka
28.2.2005 11:45:09   
Minkaa
Pri meni ne drži. Po tabeli bi mogli imeti :roza: vendar bomo več kot očitno dobili :modri:.

;):duda:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Spol otroka
28.2.2005 12:53:44   
Majči
Pri meni je za prvo držalo, za drugega pa bomo videli začetek novembra! Uh, kje je še to!!!!!!

Vam pa povem - napoved je fantek!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Spol otroka
1.3.2005 10:33:53   
piščanc
pri nas je obakrat držalo, najprej :roza:, potem :modri:. pa tudi za večino kolegic je prav izračunala.

še malo heca: moja šefica ima bolj hitlerske metode, pa pokaže da bi morala biti :modri: (kok smo se smejali)

do konca življenja pa ne bom pozabila tudi, da sem obakrat sanjala pravi spol in to med vsako nosečnostjo samo ene sanje o otročku, preden sem šla na UZ, ampak to je že ....

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Spol otroka
2.3.2005 11:15:27   
valči
Pri nas je prvič držalo-fantek,drugič pa ne.Bi moral biti tudi fant,pa je punca!:duda:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Spol otroka
7.3.2005 21:55:42   
Mateja K
Pri meni je prvic drzalo, drugic pa se ne vem, ker imam rok 25.3.2005. Po tisti tabelci naj bi bila puncka, na UZ so mi pa 2 x potrdili fantka.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?