beba76 -> APRILKE...kje ste??? (26.2.2005 14:22:03)
|
Lunca, ne se sekirat, nisi debela, noseča si!! No, vsaj jaz se tako tolažim... Majice pa so itak vse po bušiju zaflekane. Sicer mam na pultu zmerom pripravljen predpasnik, pa pozabim nanj oz. se spomnim, ko je že kak nov flek:ups:. Ti maš pa res ful poredko preglede. Zdaj te bo menda kaj prej naročil, drugače boš že morala kar v porodnišnico :)-, saj se naši dnevi res ful hitro približujejo. Kako pa si prišla do tega pregleda za srčka? Po moje je to kar fajn zadeva, boš vsaj vedla, da je vse o.k. s tabo.;) Mene moja dva malčka vsak dan žicata, da gremo delat snežaka, pa tudi nisem lih za akcijo. Samo njima se še da lažje dopovedat, kot tvojemu :kuza:, v skrajni sili pa tudi sama gresta... Edino oblačim in rihtam ju dalj časa, kot sta pol zunaj :)-:)-:)- Mene je tudi ful strah poroda, čeprav mi je kristalno jasno, da zaradi tega ne bo nič lažje. Čez kaka dva tedna grem v MB k Zabavniku na razgovor za EA in upam, da me bo kaj pomiril. Veliko pa menda ne bo pomagalo, saj sem na RR-u že prevečkrat zasledila, da so punce bile zmenjene in ga ni bilo. Ko pa se bo enkrat začelo zares, pa dvomim, da bo naš :duda: pripravljen počakat tega strička, da pride. Pa, nekak bomo že ven spravile te nase brckote. Uživajte!
|
|
|
|