Alfabeta -> RE: Rab (14.7.2008 20:11:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marpa Šli bi na dopust na Rab s 6 mesečnikom. Sicer mi s tako majčkenim otrokom otoka odsvetujejo. Kaj pravite vi? Bi bilo bolj pametno iti kam bližje? Pa v primeru, če bi se odločili za Rab mogoče kdo ve, kje se najbolj splača iti na trajekt, al pa iz katerega kraja si najhitrejše s trajektom na Rabu? Naša je bila stara 3 mesece, ko je bila prvič na morju, za prvomajske praznike in to na barki. Sicer na Pagu, ta je tudi povezan s celino z mostom. Jaz rečem, če mi kdo pamet soli, da je otrok premajhen, da se tudi na morju rodijo otroci in tam živijo. To leti predvsem zaradi vročine. Je pa tako, da imajo na Rabu res ZD in pediatrijo. S tavelikim smo mi pred 3 leti tam iskali pomoč, ker se mu je vnel ušesek. No, mi imamo do Paga 3 ure in jih zdrži tamala v enem kosu. Je pa najbolje iti zvečer ali ponoči, da spi naprej in potem brez problema prespi pot. Iskreno povedano, precej lažje je iti s tako malim na morje, kot pa z 1 letnikom, katerega moraš povsod loviti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|