naja78 -> punce,jaz si nekaj ne znam razložit... (26.2.2005 11:30:41)
|
vem,ne me kregat,ker spet nekaj sprašujem :)-,ampak res si ne znam odgovoriti na to vprašanje. glede na Sisy,ki ima zlepljene jajcevode(SISY drži se mi punca,mene bi tudi prizadelo,ampak življenje teče neusmiljeno naprej in tako se naučimo gledat na življenje še z druge plati.Sisy,:duda:boš imela,če ne letos pa drugo leto,imela ga boš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) no pa da preidem k stvari:kako je mogoče da ima ženska redno :hudicek: vsak mesec,z zlepljenimi oz zamašenimi jajcevodi????!!!!:zmeden::ups:kako,vraga pa jajčece potuje po njem,da pride potem do :hudicek:. res mi ni jasno,če je tako,potem niso neprehodni,torej ima naša Sisy možnost bit :nosecka:tudi naravno in seveda druge tudi. Sisy upam,da bereš to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rozica::angel: pa da je vse zaraščeno,kako pa potem tiste dobite vsak mesec :hudicek:??? jaz zase še ne vem,ampak imam :hudicek:redne na datum točno,pa da mi bo kater dr.prbil da imam vse zaraščeno in neprehodno....obup.upam,da ker dohtar to bere.:)-:) mislim,da bi punce,ženske s tako diagnozo morale imeti vsaj malo problemov okrog :hudicek:jim tega ne želim,sevda,ampak nekje bi moralo škripati,če me štekate.:zmeden:;) no da ne bom sama postavljala diagnoze,mislim pa da imam sigurno več kot 50% prav,torej ni vse tako črno.tako si razlagan jaz.kaj pa ve????? pa brez zamere!!!
|
|
|
|