|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posoda
12.7.2008 12:49:57   
maya2
Odločila sem se, da zamenjam komplet posodo. Zdaj pa ne vem katero naj kupim, na kaj moram bit pozorna? nočem plastičnih ročajev, vse ostalo mi ni jasno v čem vse je razlika. A mi lahko katero priporočate? Ker so cene tudi zelooooooooooo različne mi ni jasno v čem je lahko takšna razlika (dvojno, trojno dno, nerjaveče jeklo, firma,...)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posoda
12.7.2008 15:37:25   
tintin
Evo, posode, ki se pri meni zelo fajn obnesejo....AMC, WMF, Tefal. Dražje, ampak res jih imam samo par in so super. Vredne vsekega centa (oz. tolarja, so bile kupljene še takrat).

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: posoda
12.7.2008 23:03:17   
*Junona*
Se strinjam. Pri posodi velja:"Manj je več!"

_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: posoda
14.7.2008 15:52:32   
Eca
Jaz pa ti bom rekla takole:
1. Odvisno je koliko kuhaš in za koliko oseb. Od tega je tudi odvisno koliko posode in koliko na dan kuhaš (1 obrok ali 2 ali 3). Več oseb in več kuhanja - boljša posoda.
2. Danes jih veliko kuha že na indukcijske kuhalne plošče. Za te so potrebne posebne posode, vendar pa lahko z njimi kuhaš tudi na ostalih ploščah in plinu. Verjetno boš nekega dne zamenjala svoj "šporhet" za indukcijskega (sama ga uporabljam že 2 leti in je res nezamenljiv) in takrat boš spet pred nakupom nove posodeuser posted image Mogoče kupiš sedaj nekaj posode in dokupuješ po potrebi (posoda za indukcijo je praviloma dražja, vendar tudi uporabnejša dalj časa) posodo za indukcijo. Ima pa ta posoda na spodnjem delu tudi znak, da se lahko uporablja na indukciji. Če boš v trgovini pred dilemo, pa povprašaj prodajalca, če je posoda za inducijo.
3. WMF in podobe posode se tudi zelo lepo operejo v pomivalcu. Ročnega pomivanja pri nas ni.

Dober nakup....in še več užitkov v kuhinji!

Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: posoda
14.7.2008 22:30:20   
janca
Jst sem letos nabavila AMC posodo. Ni mi žal, če bi vedla, da je tko kul bi jo že prej. Je pa res ful draga ampak ti odtehta ceno. Ti pa tudi omogočijo na kredit eno ali več let. Sam to morš najprej iti na dve tri predstavitvi, da sploh vidiš zakaj gre. Se pa res kuha bolj zdravo. Se splača.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: posoda
24.7.2008 16:11:30   
nataly888
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Odločila sem se, da zamenjam komplet posodo. Zdaj pa ne vem katero naj kupim, na kaj moram bit pozorna? nočem plastičnih ročajev, vse ostalo mi ni jasno v čem vse je razlika. A mi lahko katero priporočate? Ker so cene tudi zelooooooooooo različne mi ni jasno v čem je lahko takšna razlika (dvojno, trojno dno, nerjaveče jeklo, firma,...)


Živjo Maya2
Kupovanje posode zahteva svoj čas in svoje znanje. Ponavadi jo ne kupujemo za leto ali dve, temveč je to dolgoročen projekt.
Na trgu lahko dobiš vse, kar ti srce poželi:
Zakaj so cene tako različne?
Precejšen del na to vpliva ime znamke (Wmf, Silit, Fissler), to so najbolj odmevna in priznana imenena na tržišču posod, priborov ter dodatkov.
*Predvsem je na trgu vsem najbolj poznana posoda iz nerjavečega jekla (dvojno-senvič dno); če se odločiš za to vrstno posodo, ti priporočam tisto s feromagnetnim dnom (ki ustreza tudi najnovejšim indukcijskim štedilnikom). Bodi pozorna na to, da posoda ni prelahka, -"ne nasedaj SUPER akcijam--- komplet 10 posod za borih 50€."
Na ceno vpliva tudi design (oblika, matirana ali visoko polirana-sijaj; teža...)
*Če se odločaš za nakup alu-gusastih posod (s prevlekami proti sprijemanju), jo kupi od priznanega proizvajalca, ker so njihovi premazi bolj obstojni.
*imaš na voljo tudi emajlirano posodo, ki je tretirana kot "zdrava posoda" ter silargan (nam dokaj tuj material) V Nemčiji na trgu že več kot 10 let. Je pa izredno zdrav material, brez niklja, antibakterijski. Skratka neuničljiv.

Upam, da ti bodo moje informacije v pomoč. V kolikor imaš kakšno vprašanje, mi pa sporoči
Naj ti bo nakup posode v zabavo
lp





< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 31.7.2008 11:03:40 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: posoda
31.7.2008 10:09:00   
skokica01
Mi imamo vso posodo iz Ikeje in sem super, super zadovoljna. Zelo priporočam!!!!!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?