Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 1:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a se ti zdi, da bi pol pisala poleg 2 male dece Ta je dobra,si predstavljam kako tulijo,ti pa flegma na netu .
|
|
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 2:01:26
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a se ti zdi, da bi pol pisala poleg 2 male dece Ta je dobra,si predstavljam kako tulijo,ti pa flegma na netu .
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 2:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,pa se je tamala zbudila,grem
|
|
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 2:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka No zdaj pa res grem, ker mi gre muha na živce.Mi že cel čas sedi na ekranu in si rit greje Smo ze popapal,zdaj pa naprej spancka,upam da se ne bo spet cez 2h zbudila,saj je sobota,pa lahko malo potegne . Pastetka,a mava isto muho,ker meni tut ena tezi,mal gre,pa se spet vrne . Nc,grem ,pa lahko noc.
|
|
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 2:38:44
|
|
|
|
hmm...
|
Lahko noč! Jaz bom kar do 3 vrjetno.
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 10:36:09
|
|
|
|
arabela*
|
Madona,samo 4 ure sem lahko spala.Ob šestih sem že stroj perila oprala,ob sedmih obesla,zdaj pa še vedno pijem. Pol pa živi,če lahko
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 11:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem danes tudi tako podrta,kot bi celo noc okoli skakala .Se pocutim kot bi imela macka,zgleda da me je tisti nocni cips prbil .
|
|
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 11:56:16
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 JESSY;nekam dolgo beres al pises roman ? Sem pustila računalnik laufat, sama pa sem šla spat...pol je pa moj enkrat ugasnil....
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 11:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zjutraj prebrala na brzino:Sayuri ima Zaro in Lovrota,sem takoj mislila da si to ti,samo mi ni slo v glavo kdaj ti je to uspelö .
|
|
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 11:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 JESSY;nekam dolgo beres al pises roman ? Sem pustila računalnik laufat, sama pa sem šla spat...pol je pa moj enkrat ugasnil.... A tako,jaz sem pa cakala na en dolg roman,potem si pa kar naenkrat usla .
|
|
|
|
RE: Kako da se ne spite 12.7.2008 13:47:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Mater, sem te razočarala... Bomo pa danes kakšno rekle. To je beseda,kaksno spodbudno prosim.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?